Τα «ερυθρόλευκα» βλέμματα -και όχι μόνο- στον Έσε

Σαντιάγο Έσε

i

©Intime

Τα «ερυθρόλευκα» βλέμματα -και όχι μόνο- στον Έσε

Διονύσης Βερβελές 08:46 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 25.07.2024

Τον παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι» με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αναμένουν…

Έδωσε τον πρώτο του αγώνα με την εθνική Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σαντιάγκο Έσε και ο Ολυμπιακός είχε το βλέμμα του στραμμένο επάνω του. Βασικός ήταν ο μέσος των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς της μεγάλης διοργάνωσης με αντίπαλο το Μαρόκο, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Η Αργεντινή σκόραρε για το 2-2, το γκολ τελικά ακυρώθηκε μετά από… δύο ώρες, αφού έγιναν επεισόδια και οι ομάδες έφυγαν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψουν για το τελευταίο σφύριγμα!

Όπως και να έχει αυτό που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» είναι η πορεία του παίκτη του. Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο προπονητής της Αργεντινής, Μασεράνο, έκανε αλλαγή τον Έσε. Στο διάστημα αυτό που έπαιξε η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, με τη γενικότερη εμφάνιση της Αργεντινής να ήταν κακή, στη συνέχεια με τις αλλαγές άλλαξε την εικόνα της αλλά χωρίς να αποφύγει την ήττα.

Η πρώτη «ελληνική» συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αγωνίζεται σήμερα

Η πρώτη «ελληνική» συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αγωνίζεται σήμερα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινάνε και η Αργεντινή μπαίνει στη «μάχη» για το Χρυσό στο ποδόσφαιρο. Εκεί που ο μέσος του Ολυμπιακού, Σαντιάγκο Έσε θα δώσει το παρών.

Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά αγωνίστηκε ως βασικός. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» είχαν το βλέμμα τους στραμμένο επάνω στον Έσε, αφού το τεχνικό τιμ της ομάδας θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση του, από τη στιγμή που δε βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Επίσης αυτό το οποίο εύχονται άπαντες από τον Ολυμπιακό είναι ο Έσε να παραμείνει υγιής μέχρι το τέλος του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων και να μην προκύψει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.

21:10 - 24.07.2024

Τα highlights του Αργεντινή - Μαρόκο 1-2

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την ήττα της Αργεντινής από το Μαρόκο στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε το Ολυμπιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Ο Έσε είναι μία σημαντική μονάδα για τους «ερυθρόλευκους» και το γεγονός πως λείπει τώρα από το «χτίσιμο» της ομάδας είναι θέμα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όμως από την άλλη και η επιθυμία του παίκτη ήταν τέτοια για να λάβει μέρος με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε και δεν ήθελε να πει το αντίθετο. Επίσης έχει σημασία το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά έχει έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της που αναλόγως με τις εμφανίσεις του και στο μέλλον, μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης ομάδας της Αργεντινής, της κατόχου του Κόπα Αμέρικα.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε και κάτι ακόμη. Τον Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν τον παρακολουθεί μόνο ο Ολυμπιακός