Τα χαμόγελα για τον Μαρτίνς

Ο Ζέλσον Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό

i

©Intime

Τα χαμόγελα για τον Μαρτίνς

Διονύσης Βερβελές 14:00 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 27.10.2024

Ο Πορτογάλος ήταν ο πρωταγωνιστής στη Σουηδία...

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός με τη Μάλμε, εκτός έδρας, για το Europa League, ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, όμως, ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν εξίσου καλός και μάλιστα ένας από τους λόγους που οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μάλμε και από δική του ενέργεια και ασίστ προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, του Ελ Κααμπί στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν ίσως και η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Αρκετά ουσιαστικός και οι όλες του οι κινήσεις μέσα στο γήπεδο έδειχναν ένα πράγμα, πως ο Μαρτίνς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το είχε δείξει βέβαια και στην προπόνηση πριν τον αγώνα στη Σουηδία, κάτι το οποίο είδε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δίνοντάς του έτσι θέση στην αρχική του ενδεκάδα.

Δικαιώθηκε για την επιλογή του και σίγουρα το ματς αυτό με τη Μάλμε έδωσε και άλλη ψυχολογική ώθηση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και ήθελε μία τέτοια εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βοήθησε και στην άμυνα

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ©Intime

Αυτό που άρεσε πολύ στον Μεντιλίμπαρ ήταν πως εκτός από τα όσα έκανε ο Μαρτίνς στην επίθεση και βοήθησε τον Ολυμπιακό για να πάρει τη νίκη, έδωσε πολλά πράγματα και στην άμυνα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που γύρισε πίσω και βοήθησε τον μπακ του, αρχικά τον Ορτέγκα και στη συνέχεια τον Πιρόλα.

Η εμφάνιση του Πορτογάλου έφερε χαμόγελα στους «ερυθρόλευκους», καθώς είδαν τον Μαρτίνς να δίνει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε την προηγούμενη σεζόν στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. Ξέρουν οι Πειραιώτες την ποιότητά του Μαρτίνς, ωστόσο αυτήν τη φορά επιβεβαίωσε τους πάντες για την αξία του. Βέβαια δεν έχει αποκτήσει ακόμη τη φυσική κατάσταση που χρειάζεται για μπορεί να βγάζει 90λεπτο σε αυτήν την ένταση, ωστόσο δουλεύει αρκετά στο Ρέντη για να το πετύχει.