«Βόμβα» από Ρομάνο: «Ο Γουίλιαν ταξιδεύει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό»

Γουίλιαν - Φωτ. IMAGO

«Βόμβα» από Ρομάνο: «Ο Γουίλιαν ταξιδεύει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Χούπης 22:34 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 01.09.2024

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με δημοσίευμά του έκανε γνωστό ότι ο Γουίλιαν θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο... πέταξε βόμβα ότι ο Γουίλιαν θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό για μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος. Αφού έχει αποχωρήσει από τη Φούλαμ, με την οποία αγωνίστηκε μόλις έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο λοιπόν ο 36χρονος θα ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και να διαπραγματευτεί για μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι μόνοι σε αυτή τη... μάχη. Πιο αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες από Σαουδική Αραβία, την Αγγλία αλλά και το Κατάρ, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες.

«Κοιτάζω αυτή τη στιγμή τις επιλογές που έχω. Βλέπω στην Ευρώπη, στην Αγγλία, στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ, στο MLS. Η Βραζιλία δεν είναι στις επιλογές μου. Προσπαθώ να δω τι υπάρχει για να πάρω τη σωστή απόφαση. Έχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω για την επόμενη πρόκληση», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο 36χρονος λοιπόν αναμένεται να εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει και να πάρει την τελική του απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.