Τα... σπάει το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού (gallery)

Τα... σπάει το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:52 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 16.08.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το πούλμαν που θα μεταφέρει τους Πειραιώτες τη νέα σεζόν, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και φυσικά... ερυθρόλευκο.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε ένα νέο υπερσύγχρονο πούλμαν, στη χρονιά κατά την οποία κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν την Παρασκευή (16/8) το λεωφορείο που θα χρησιμοποιούν οι «ερυθρόλευκοι» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, υπάρχουν δύο μότο. Το πρώτο είναι το «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», αλλά και το «dream, create, survive, love, fight, win (σ.σ. ονειρέψου, δημιούργησε, επιβίωσε, αγάπα, πάλεψε, νίκησε)», το οποίο έχει και τατουάζ ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το πούλμαν διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο και άνετο σαλόνι, δερμάτινα καθίσματα, γυάλινη οροφή κατασκευασμένη από ειδικό τζάμι και συστήματα νέας προηγμένης τεχνολογίας σε ασφάλεια!

Το λεωφορείο, με δυναμικό και απαράμιλλο στυλ, με πινακίδα κυκλοφορίας 1925, κοσμεί το νέο λογότυπο του Θρύλου με τα πέντε αστέρια, το λιοντάρι, αλλά και το σήμα με την κατάκτηση του Conference League.

Να αναφέρουμε ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν το πρώτο τους ταξίδι με το νέο πούλμαν στον Βόλο εν όψει το ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ομάδα της Μαγνησίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20:00).

Χωρίς Ρέτσο ο Ολυμπιακός στον Βόλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:08 - 16.08.2024

Χωρίς Ρέτσο ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υπέστη μία μικρή κάκωση στο γόνατο, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση και δεν υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!