Τελειώνει με Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός

Γιουσούφ Γιαζιτσί

i

©imago

Τελειώνει με Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 14:22 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 28.09.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν τη μεταγραφή με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό…

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό κομμάτι και προχωράει κανονικά για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει για να αποκτήσουν τον Ουνάς. Η περίπτωση του οποίου όμως δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Η προσπάθεια ενίσχυσης ωστόσο των Πειραιωτών δε σταμάτησε στον Αλγερινό, καθώς όπως όλα δείχνουν προχωράει του Γιουσούφ Γιαζιτσί. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής έχει έρθει στην Ελλάδα και σήμερα πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Κωστούλας βρέθηκε μία ανάσα από το να μπει στο... κλαμπ των Μουνιαΐν και Λουκάκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:38 - 28.09.2024

Ο Κωστούλας βρέθηκε μία ανάσα από το να μπει στο... κλαμπ των Μουνιαΐν και Λουκάκου

Λίγα εκατοστά μακριά από το να γράψει ιστορία βρέθηκε ο Μπάμπης Κωστούλας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λυών - Ολυμπιακός. Αν η τύχη ήταν με το μέρος του, ο ίδιος θα έμπαινε στο... κλαμπ των Μουνιαΐν και Λουκάκου.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει τα ιατρικά, τότε θα βάλει και την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον σύλλογο. Πάντα βέβαια κρατώντας και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μην υπάρξει κάποια εμπλοκή, όπως έγινε άλλωστε και με τον Ουνάς, παίκτης ο οποίος επίσης είχε έρθει στη χώρα μας και την τελευταία στιγμή «στράβωσε» η συμφωνία που είχαν ομάδα και ποδοσφαιριστής.

Τώρα, όμως, με τον Τούρκο φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και θα ενσωματωθεί άμεσα στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το πλάνο είναι ο παίκτης να αποκτηθεί και τη Δευτέρα να δώσει για πρώτη φορά το «παρών» στο Ρέντη για να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αφού παρακολουθήσει την Κυριακή το ματς με τον Ατρόμητο από το Καραϊσκάκη.

Παίκτης δύο θέσεων

Ο Ουνάς ήταν «καθαρό» εξτρέμ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει τελευταία έδειχνε ότι χρειάζεται μία βοήθεια. Τώρα όμως με την απόκτηση του Γιαζιτσί οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν τόσο στο πλάι της επίθεσης, όσο όμως και στον άξονα.

Ο Τούρκος είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνιστεί στη μέχρι τώρα καριέρα του και στις δύο θέσεις και μάλιστα με επιτυχία. Η φυσική του θέση είναι πίσω από τον επιθετικό ως οργανωτής, εκεί όπου επίσης οι Πειραιώτες χρειάζονται σημαντική βοήθεια, αλλά έχει δείξει ότι έχει την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.