Μια ανάσα από την απόκτηση του Όρτα ο Ολυμπιακός!

Αντρέ Όρτα

i

©Intime

Μια ανάσα από την απόκτηση του Όρτα ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 20:09 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 26.07.2024

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε στιγμή την περίπτωση του Αντρέ Όρτα και τον φέρνει πίσω…

Φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα που «τρέχει» εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα σε αυτό του Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε την προηγούμενη σεζόν από τους «ερυθρόλευκους» υπό τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα και αμέσως «έδεσε» με την ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή έδωσε πράγματα στον Ολυμπιακό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Τσικίνιο στο χορτάρι και γενικότερα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της προηγούμενης σεζόν. Μίας σεζόν στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κατακτήσουν το Conference League και να γράψουν ιστορία.

Ο Ολυμπιακός πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ για να κάνει δικό του τον Όρτα. Ούτε μία στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν την περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, το είχαμε άλλωστε αναφέρει ότι δεν κάνουν πίσω για τον παίκτη και θα επιμείνουν για όσο χρειαστεί. Και φαίνεται πως η ομάδα δικαιώνεται για την επιμονή της αυτή.

Η Μπράγκα όλο αυτό το διάστημα έδειχνε ανυποχώρητη στο ποσό που ήθελε για να πουλήσει τον παίκτη, όμως όπως όλα δείχνουν η αντίσταση αυτή έχει υποχωρήσει και ο Ολυμπιακός την έφερε στα μέτρα. Το θέμα είναι στην τελική ευθεία και είναι πιθανό μάλιστα να ενσωματωθεί και άμεσα με την ομάδα…

Τον θέλει ο Μεντιλίμπαρ

Πέρα από τα παραπάνω στοιχειά που αναφέραμε και ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ τον Όρτα, υπάρχει και ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που συνέχισε η ομάδα να «κυνηγάει» τον παίκτη. Η θετική εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός είχε αναφερθεί ακόμη και δημόσια σε δηλώσεις του την προηγούμενη σεζόν στον Όρτα και στη δουλειά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι και στη διοίκηση στη συζήτηση που έγινε για τους παίκτες που θέλει να έχει στο ρόστερ του, ο Όρτα ήταν στους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν ούτε μία στιγμή την περίπτωση του Πορτογάλου και προχώρησαν ώστε να τον αποκτήσουν. Μετά τον Ελ Κααμπί που ανανέωσε, φαίνεται πως θα υλοποιηθεί μία ακόμη επιθυμία του Μεντιλίμπαρ…