Τελειώνει με Παλομίνο, για Βαλεντίνι λένε οι Αργεντίνοι

Παλομίνο

i

Παλομίνο/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

Τελειώνει με Παλομίνο, για Βαλεντίνι λένε οι Αργεντίνοι

Διονύσης Βερβελές 08:43 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει στόπερ τις επόμενες ώρες και είναι κοντά σε αυτό…

Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ενός στόπερ τις επόμενες ώρες. Και γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές εδώ και ημέρες. Αυτή τη στιγμή, δύο είναι τα ονόματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία κι έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πραγματοποιηθεί.

Ο Παλομίνο που ανήκει στην Αταλάντα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι σε επαφές εδώ και ημέρες και ίσως και σήμερα, να έχουμε εξέλιξη στο θέμα του. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, είναι ένας έμπειρος στόπερ στα 34 του και επειδή δεν υπολογίζεται στην Αταλάντα, η υπόθεσή του δείχνει και πιο βατή. Οι επόμενες ώρες θα το δείξουν. Να σημειώσουμε πως ο Παλομίνο είναι αριστεροπόδαρος και το συνδυάζουμε με την άλλη εξέλιξη που προέκυψε τα ξημερώματα από την Αργεντινή.

Τι συνέβη; Μεταφέρθηκε η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς, για το 70% των δικαιωμάτων του Νίκολας Βαλεντίνι. Επίσης ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, στα 22 του χρόνια ωστόσο. Έχει βάση η πληροφορία που μετέδωσαν οι Αργεντίνοι; Ναι, έχει βάση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μάλιστα, αυτή η κρούση έχει γίνει την περασμένη Δευτέρα στην Μπόκα Τζούνιορς. Από τους Αργεντίνους, λέγεται πως περιμένουν την αύξηση της πρότασης του Ολυμπιακού που δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά υπάρχει μία βάση.

Ο Βαλεντίνι έχει ρήτρα 10.000.000 δολάρια. Πριν από λίγες ημέρες, γράφτηκε πως τον κοιτάζουν και από το Καμπιονάτο και μάλιστα η ομάδα της Λάτσιο. Διεθνής με τις Ελπίδες της Αργεντινής δύο φορές, αρέσει και το ζήτημα είναι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός και αν έχει το χρόνο για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας κίνησης, ειδικά αν υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ιταλίας (έχει γραφτεί ακόμη και για Μίλαν, αλλά και για Σαλερνιτάνα εκεί).

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει αριστεροπόδαρο στόπερ και μάλιστα άμεσα. Η σημερινή ημέρα πάντως, είναι κρίσιμη για τα καλά.