Ολυμπιακός: Τελειώνει με Στάμενιτς, «επιστροφή» Ντράγκοβιτς

Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς

i

©Imago

Ολυμπιακός: Τελειώνει με Στάμενιτς, «επιστροφή» Ντράγκοβιτς

Διονύσης Βερβελές 13:34 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 19.06.2024

Ο 22χρονος μέσος υπογράφει και ντύνεται στα ερυθρόλευκα, ο Αυστριακός στόπερ ξανά στο τραπέζι…

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο το βάρος στην ενίσχυσή του, χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα χρονικά, αλλά δεν θέλει και να εισπράξει άγχος ενόψει της προετοιμασίας. Ο Μάρκο Στάμενιτς, είναι η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού. Ο Νεοζηλανδός μέσος, αναμενόταν στην Ελλάδα χθες βράδυ και σήμερα λογικά, θα μπει και το τέλος, με την υπογραφή του συμβολαίου του. Όπως έχουμε επισημάνει, το φορμάτ της απόκτησής του, θα είναι μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ερυθρό Αστέρα και με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες.

Ο υψηλόσωμος μέσος, έχει εξαιρετικά στοιχεία. Στον Μεντιλίμπαρ έχουν τεθεί εδώ και καιρό, τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά και ο Κοβάσεβιτς που είχε συλλέξει όλες τις πληροφορίες από τους Σέρβους. Και για την κατάστασή του, όλο το σκηνικό. Και κάπως έτσι, από τις διακοπές σε Μήλο και Σαντορίνη πριν λίγο καιρό, τώρα έρχεται η ώρα της ένταξής του στον Ολυμπιακό, με στόχο φυσικά να είναι στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Την ίδια ώρα οι Γάλλοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Μουνιέ, ενώ ένα όνομα από το πρόσφατο παρελθόν επιστρέφει. Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο πρώην πλέον στόπερ του Ερυθρού Αστέρα, είναι πάντα στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Είναι έμπειρος, στα 33 του, διεθνής με την Αυστρία και θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες τον έβλεπαν και τον Γενάρη. Τότε, όμως, ο Ερυθρός Αστέρας δεν έδειχνε διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, καθώς είχε στόχο την κατάκτηση πρωταθλήματος Σερβίας. Το πήρε και αυτό, αλλά και το Κύπελλο υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τώρα είναι ελεύθερος για να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Πως μπορεί να συνδυάζεται εκ νέου με τον Ολυμπιακό; Όχι απόλυτα με την παραμονή του Κάρμο. Αυτή μπορεί να χρειαστεί και χρόνο, αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν θα ήταν αρνητικός για Κάρμο, Ντράγκοβιτς, Ρέτσο και άλλον έναν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ της σεζόν 2024-25.