Ολυμπιακός: Τελειώνει με τα φιλικά και… καλή σεζόν!

Ολυμπιακός: Τελειώνει με τα φιλικά και… καλή σεζόν!

Διονύσης Βερβελές 12:04 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 10.08.2024

Το τελευταίο τεστ των «ερυθρόλευκων» για αυτό το καλοκαίρι, είναι στην Κύπρο απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Την ώρα που οι υπόλοιποι διεκδικητές του πρωταθλήματος της Super League προχωρούν προς την τέταρτη επίσημη αναμέτρησή τους, ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό ματς για τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό την Κύπρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Λεμεσού απόψε στις 20:30.

Ματς το οποίο θα αποτελέσει το όγδοο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά, έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα σε Ολλανδία, Ιταλία, Καραϊσκάκη και απόψε στην Κύπρο. Τα αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής είναι δύο ήττες από Άγιαξ (1-0), Νότιγχαμ Φόρεστ (3-4), δύο ισοπαλίες με Αλ Καντσία (2-2), Ρόμα (1-1) και τρεις νίκες με Ναϊμέγκεν (2-0), Μαλίν (2-0) και Τερνάνα (0-4), ενώ εκκρεμεί η αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού.

Στα περισσότερα φιλικά ο Ολυμπιακός έβγαλε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως εμφάνισε και ορισμένα αμυντικά κενά με τα περισσότερα να φαίνονται απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Τώρα όμως ολοκληρώνει τα φιλικά του παιχνίδια και μετά θα αρχίσει να σκέφτεται την πρεμιέρα του στα επίσημα ματς και συγκεκριμένα την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με το Βόλο, εκτός έδρας.

Οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ

Όλο αυτό το διάστημα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τσέκαρε τους παίκτες του στα φιλικά ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός, καθώς πρόκειται να αποφασίσει για ορισμένους ποδοσφαιριστές εάν θα μείνουν στην ομάδα ή θα δοθούν υπό τη μορφή δανεισμού, κατά πάσα πιθανότητα. Δεν έχει κάνει γνωστές τις αποφάσεις του ο Βάσκος, ούτε καν για τους μικρούς παίκτες από τους Νέους, αναφορικά με το ποιους θέλει να κρατήσει και ποιους θα πει να δοθούν έτσι ώστε να μικρύνει και ο αριθμός του ρόστερ.

Όπως παράλληλα, αναμένεται και η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων». Θα κάνει και άλλες κινήσεις ο Ολυμπιακός και μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει μία πιο σύντομα απ' ότι μπορεί να περιμέναμε μέχρι τώρα.