Τελειώνει ο Φρέιρε

Φρέιρε

i

© Intime

Τελειώνει ο Φρέιρε

Διονύσης Βερβελές 09:56 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.08.2024

Τίτλοι τέλους για τον Αργεντίνο στόπερ και τον Ολυμπιακό…

Ότι ο Νικολάς Φρέιρε δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει παρελθόν είναι γνωστό ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα. Πλέον όμως πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μπει στην τελική ευθεία και αυτό το θέμα για να λύσει το δανεισμό του και να επιστρέψει στην Πούμας.

Ο 29χρονος Αργεντινός στόπερ δεν κατάφερε να δώσει πολλά στην ομάδα και να μπει στο κλίμα των «ερυθρόλευκων» και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή προπονητή τα πράγματα για τον ίδιο έγιναν αρκετά δύσκολα, από τη στιγμή που είχε λείψει και για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Έτσι αυτό που απομένει είναι το τυπικό της αποδέσμευσής του και φαίνεται πως σύντομα θα συμβεί και αυτό. Και χθες από το περιβάλλον του παίκτη έβγαινε, πως κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Ο Φρέιρε καλά καλά, δεν πρόλαβε να κάνει διψήφιο αριθμό συμμετοχών. Έπαιξε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, πέντε ευρωπαϊκά. Τελευταία του συμμετοχή, ήταν την 1η Οκτωβρίου 2023 στα Γιάννινα. Εκεί όπου τραυματίστηκε, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και από τότε… τέλος. Έπαθε δύο υποτροπές στον τραυματισμό του και έτσι, άδειαζε η κλεψύδρα για τα καλά. Ο Φρέιρε ήταν επιλογή του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ το καλοκαίρι του 2023, μαζί με τον Πορόζο. Αυτούς τους δύο υπολόγιζαν για βασικούς, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Φαίνεται μάλιστα, πως κάτι παρόμοιο πρόκειται να υπάρξει και με τον Τζάκσον Πορόζο. Επίσης ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού και όλα δείχνουν πως σύντομα θα γυρίσει στην Τρουά, απ' όπου ήρθε στην Ελλάδα υπό τη μορφή δανεισμού, εάν δεν αλλάξει κάτι το συνταρακτικό τις επόμενες ημέρες. Σήμερα ίσως είναι στον πάγκο αφού δεν υπάρχει και άλλος κεντρικός αμυντικός, δεν πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο πως πιάνει θέση ξένου…