«Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο Μπρέθγουεϊτ, ακολουθεί ο Πιρόλα»

Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ

i

©Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images

«Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο Μπρέθγουεϊτ, ακολουθεί ο Πιρόλα»

Νίκος Καλαμπάκας 09:26 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 19.07.2024

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Αθήνα για ιατρικά τεστ τον Μπρέθγουεϊτ ο οποίος υπογράφει και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Ακολουθεί ο Πιρόλα όπως ισχυρίζεται ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ολυμπιακός ξεδιπλώνει το μεταγραφικό του πλάνο και έχει φέρει ήδη στην Αθήνα τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν με ταχύτητα και εξασφάλισαν την υπογραφή του Δανού επιθετικού, ενώ σειρά παίρνει η ενίσχυση στα μετόπισθεν, που ακούει στο όνομα του Λορέντσο Πιρόλα.

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει αυτό που σας έγραψε χθες και το Sportal, ότι οι κάτοχοι του φετινού Conference League είναι κοντά να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική κίνηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Λορέντσο Πιρόλα. Ο αμυντικός της Σαλερνιτάνα θα έρθει στη χώρα μας σύντομα προκειμένου να βάλει και αυτός την υπογραφή του, αφού οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για τη μετακίνησή του, σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, ο 22χρονος στόπερ αναμένεται να είναι κι αυτός σύντομα με την υπόλοιπη ομάδα και να βρεθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Τέλος, να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του θα είναι τετραετές.