Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό, επιστρέφει και ξεκουράζεται
i

©Intime

Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό, επιστρέφει και ξεκουράζεται

Κόντρα στη Ναϊμέγκεν, σήμερα οι «ερυθρόλευκοι», στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία.

Τη στιγμή που οι άλλες ελληνικές ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και πάλι στη σεζόν που έρχεται, δίνουν ματς προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός σήμερα ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Ναϊμέγκεν επί ολλανδικού εδάφους και αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει το τέταρτο και τελευταίο φιλικό της εκεί.

Μετά από το ματς με τους Ολλανδούς η αποστολή του Ολυμπιακού πρόκειται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στη βάση τους αργά το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας πραγματοποιήσει σχεδόν δύο εβδομάδες προπονήσεων στην Ολλανδία και έχοντας παράλληλα δώσει τέσσερα φιλικά. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ήττα από τον Άγιαξ με 1-0, νίκη με τη Μαλίν 2-0 και ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Αλ Καντσία της Σαουδικής Αραβίας, ομάδα στην οποία προπονητής ο γνώριμος του Ολυμπιακού ο Ισπανός τεχνικός, Μίτσελ.

Αυτό που έχει ανακοινωθεί από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του, είναι πως με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν για τις επόμενες ημέρες. Ο Βάσκος κόουτς έχει ανακοινώσει στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές διήμερο ρεπό, έτσι ώστε να ξεκουραστούν από την προετοιμασία στην Ολλανδία και μετά από 12 ημέρες που ήταν μακριά από το σπίτι τους να περάσουν κάποιες στιγμές μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Από την Τρίτη, όμως, θα επιστρέψουν και πάλι στο Ρέντη να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους και μετά θα αναχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη για την Ιταλία όπου θα δώσουν δύο φιλικά ματς. Την Παρασκευή στις 2 Αυγούστου με αντίπαλο την Κατάνια και το Σάββατο 3 του μήνα θα παίξουν με τη Ρόμα.

Στις 8 Αυγούστου έχει ανακοινωθεί ο φιλικός αγώνας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη και μετά στις 10 ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, ματς με το οποίο ολοκληρώνεται και η καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League, παίζοντας με το Βόλο εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν.