Απ' τον Σεπτέμβριο είχε να βάλει 4 και να κρατήσει το μηδέν ο Ολυμπιακός

Τσικίνιο - Φορτούνης - Κάρμο

i

Τσικίνιο - Φορτούνης - Κάρμο/©Intime

Απ' τον Σεπτέμβριο είχε να βάλει 4 και να κρατήσει το μηδέν ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 22:05 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 14.08.2024

Τα δύο σημαντικά στατιστικά στοιχεία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον ΟΦΗ…

Είχε καιρό ο Ολυμπιακός να νιώσει αυτήν την αίσθηση της εύκολης νίκης ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα. Το είχε κάνει αυτό στην Ευρώπη στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα και τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 5-2, ματς το οποίο ήταν και το πρώτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν είχε πάρει κάποια νίκη χωρίς να αγχωθεί καθόλου. Απέναντι στους Κρητικούς όμως το κατάφερε με το νικηφόρο 4-0 με το σκορ μάλιστα στο ημίχρονο να ήταν ήδη 3-0.

Για να βάλουν οι «ερυθρόλευκοι» τέσσερα γκολ σε ένα ματς του πρωταθλήματος Ελλάδας, πέρασε αρκετός καιρός. Συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2023 έχει να σημειώσει ο Ολυμπιακός τέσσερα γκολ σε αναμέτρηση της Super League. Στις 27 Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία νίκη των «ερυθρόλευκων» με τέσσερα γκολ και συγκεκριμένα με σκορ 4-1 στο ματς με τον Άρη μέσα στο Καραϊσκάκη.

Τέσσερα και μηδέν μετά από μήνες

Επίσης από τον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός είχε να βάλει τέσσερα γκολ στην επίθεση και στην άμυνά του να καταφέρει να μη δεχτεί ούτε ένα! Ήταν συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Στις 24 Σεπτεμβρίου είχε παίξει επίσης εντός έδρας ο Ολυμπιακός και είχε νικήσει με 4-0 την Κηφισιά, σημειώνοντας επίσης τέσσερα γκολ και κρατώντας το μηδέν στην άμυνά του. Κάτι το οποίο μέχρι τώρα Φεβρουάριο του 2024 πλέον, δεν το έχει καταφέρει ξανά.

Χαρακτηριστικό κιόλας είναι πως το μηδέν στην άμυνά του ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα είχε να το κρατήσει από το Περιστέρι με τον Ατρόμητο (0-0), στις 21 Δεκεμβρίου του 2023. Είχε μεσολαβήσει βέβαια μέχρι τώρα το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο, όπου, όμως, είχε αποκλειστεί στα πέναλτι…