Ολυμπιακός: Θα έχει δουλειά στην πλατεία Αλεξάνδρας

Ολυμπιακός

i

©Intime

Ολυμπιακός: Θα έχει δουλειά στην πλατεία Αλεξάνδρας

Διονύσης Βερβελές 21:52 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 14.08.2024

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, αλλά αρκετοί θα περάσουν από τα γραφεία των «ερυθρολεύκων».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Αυτές άλλωστε, θα κρίνουν πολλά που έχουν να κάνουν και με το ρόστερ. Η σωστή αξιολόγησή του, μαζί βέβαια και οι δανεικοί που θα επιστρέψουν. Δεν θα πάνε όλοι στην προετοιμασία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ναι, σε ορισμένους θα δοθεί μια νέα ευκαιρία να δείξουν στον νέο προπονητή, αλλά περίπτωση με περίπτωση διαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο επόμενο διάστημα στην πλατεία Αλεξάνδρας όπου είναι τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, θα έχει πολλή δουλειά. Βλέπετε υπάρχουν παίκτες που δεν θα συνεχίσουν και θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα, ώστε να αποτελέσουν παρελθόν.

Στο τέλος της σεζόν, από τις επιλογές του Ανιγκό, φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζεται ο Γκάρι Ροντρίγκες για παράδειγμα. Έμενε μονίμως εκτός αποστολής, εκτός πλάνων του προπονητή και όπως έχουμε επισημάνει και σε σχετικό άρθρο, ψάχνεται για… άλλες πολιτείες! Οι παίκτες έφυγαν για ξεκούραση, αλλά στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θα υπάρχει χρόνος για… τέτοια. 

Βλέπετε το μυαλό και τα μάτια θα είναι και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα κρίνει πότε θα αρχίσει ο Ολυμπιακός τη νέα του σεζόν, σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχει. Σίγουρα σε ένα βαθμό θα επηρεάσει αρκετά θέματα, όπως π.χ. τα φιλικά. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολλά ζητήματα και εννοείται πως δεν θέλει να επαναλάβει τα… περσινά.

Τότε που Σεπτέμβρη μήνα έρχονταν παίκτες, όχι ένας, αλλά περισσότεροι. Με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα και στη συνέχεια ο Μίτσελ, να καλείται να κάνει διαχείριση. Άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα και άλλη στην Ευρώπη… Ο Μαρσέλο και που πρόλαβε να δηλωθεί δεν βοήθησε, ο Χάμες και ο Μπακαμπού ήταν εκτός… Από τα περίεργα της σεζόν, γι’ αυτό φέτος είναι αποφασισμένοι να επιστρέψει η κανονικότητα…