Ολυμπιακός: Η εβδομάδα των εξελίξεων

Κώστας Φορτούνης

i

©intime

Ολυμπιακός: Η εβδομάδα των εξελίξεων

Διονύσης Βερβελές 15:52 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 09.07.2024

Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα που εκκρεμούν ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Ολυμπιακού…

Την τρέχουσα εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός πρόκειται να ξεκινήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Για αυτό και οι διοικούντες την ομάδα έχουν σκοπό να ξεκαθαρίσουν αρκετά από τα θέματα που εκκρεμούν, αναφορικά με τον καταρτισμό του ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν ορισμένα απ' αυτά τα ζητήματα, έτσι ώστε οι παίκτες να ενσωματωθούν στην ομάδα και να είναι μαζί από την αρχή της προετοιμασίας. Όπως φαίνεται μέχρι να φύγουν οι Πειραιώτες για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δύο από τα θέματα που όλα δείχνουν πως θα έχουν κλείσει είναι αυτά των Κώστα Φορτούνη, Γιώργου Μασούρα. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα, είναι Έλληνες και υπάρχει η επιθυμία όλων των πλευρών να συνεχίσουν μαζί.

Τα θέματα των δανεικών

Από εκεί και πέρα αναφορικά με τους παίκτες που ήταν δανεικοί στον Ολυμπιακό και τους θέλει η ομάδα και για τη νέα σεζόν, όπως οι Κάρμο, Όρτα, Ποντένσε, φαίνεται πως δε θα λυθούν τα θέματα τόσο σύντομα. Είναι πιθανό να «τραβήξουν» οι συγκεκριμένες περιπτώσεις, από τη στιγμή που οι ομάδες τους δεν έχουν κάνει πίσω από τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Η υπόθεση του Ποντένσε φαίνεται να είναι σε καλύτερο δρόμο από τις υπόλοιπες και συγκεκριμένα των Κάρμο, Όρτα, αλλά ούτε με τον Πορτογάλο εξτρέμ υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Αντιθέτως, για τον Ελ Κααμπί όπως έχουμε ήδη αναφέρει θέλοντας και μη το θέμα θα τελειώσει στις 15 Ιουλίου, αφού υπάρχει ο όρος για την αυτόματη ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο. Εκτός και αν τελικά αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού τα χρήματα της ρήτρας που έχει οριστεί, που είναι μισό εκατομμύριο ευρώ.