Ολυμπιακός: Θα περιμένει Σωκράτη ο Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μίτσελ και Παπασταθόπουλος

i

© Intime

Ολυμπιακός: Θα περιμένει Σωκράτη ο Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 18:28 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

O Mίτσελ θέλει πάση θυσία να έχει στο πλευρό του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου και για αυτό θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή...

Καθησυχαστική φαινόταν να είναι η πρώτη εκτίμηση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά το ματς της Λαμίας, αλλά τελικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Xάνει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Γκάρι, «τρέχει» για το ντέρμπι αιωνίων ο Σωκράτης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:35 - 20.02.2023

Xάνει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Γκάρι, «τρέχει» για το ντέρμπι αιωνίων ο Σωκράτης

Ο τραυματισμός του Γκάρι Ροντρίγκες θα του στοιχήσει τα ντέρμπι του Ολυμπιακού, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Την ίδια ώρα «μάχη» δίνει και ο Παπασταθόπουλος, προκειμένου να προλάβει το σαββατιάτικο ματς. (25/2).

Ο Καλαματιανός αμυντικός, παρουσιάζεται ως αμφίβολος για το ντέρμπι των αιωνίων. Πήρε πολλά ματς, έχει επιβαρυνθεί αρκετά και αυτές τις ημέρες, θα κληθεί να δουλέψει πολύ με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας. 

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μίτσελ θα περιμένει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ακόμη και ως την τελευταία στιγμή. Στην Λαμία, έδωσε φανέλα βασικού στον Ουσεϊνού Μπα και ο στόχος ήταν ξεκάθαρος.

Τον Σισέ δεν δείχνει να τον βάζει στα πλάνα του. Προσπάθησε να προστατεύσει τον Ντόη μετά το κακό ματς που έκανε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρέπει κάποιος να γίνει ενεργός, να βγει μπροστά και αυτόν, τον βρίσκει στο πρόσωπο του Μπα. 

Ο Μίτσελ στο αρχικό του πλάνο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχει περισσότερο στο μυαλό του το δίδυμο του Παπασταθόπουλου με τον Μπα. Αυτούς θέλει να βάλει, παρότι η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ματς, στη Λεωφόρο, το Παπασταθόπουλος-Ντόη είχε λειτουργήσει πολύ καλά. 

Μπορεί να δείχνει πιο σοβαρή η κατάσταση του Σωκράτη σε σχέση με την πρώτη εκτίμηση, αλλά η πίστη ότι θα προλάβει και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ υπάρχει. Και είναι κάτι που θέλει και ο Ισπανός προπονητής, καθώς στον Σωκράτη έχει στηριχθεί πάνω του στο κομμάτι της άμυνας. 

Ο Καλαματιανός αμυντικός άλλωστε, έπαιξε και καταλυτικό ρόλο στη μονιμοποίηση του Ντόη στην εντεκάδα. Πήρε την ευκαιρία ο νεαρός στόπερ, αλλά έχοντας τη συνδρομή του Παπασταθόπουλου που στάθηκε δίπλα του, ως ποδοσφαιρικός «πατέρας».