Ολυμπιακός: Θα «τραβήξει» το θέμα του Ελ Κααμπί

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Ολυμπιακός: Θα «τραβήξει» το θέμα του Ελ Κααμπί

Διονύσης Βερβελές 08:40 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 17.06.2024

Ο Μαροκινός θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά από τις διακοπές του όπως φαίνεται…

Προχωράει ο Ολυμπιακός με το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, δηλαδή της νέας σεζόν και μέσα σε αυτόν υπάρχει και το θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ένα από τα «καυτά» ζητήματα της ομάδας του Πειραιά. Έχει γραφτεί στην ιστορία πλέον του Ολυμπιακού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Conference League, όπως και MVP τόσο της διοργάνωσης, όσο όμως και του τελικού που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στη Φιορεντίνα. Οπότε είναι λογικό να έχει τραβήξει και όλα τα βλέμματα επάνω του από ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα από μεγάλα πρωταθλήματα.

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 16.06.2024

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Κυριακής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Βεστφαλία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός υπέγραψε με τον Ελ Κααμπί ένα συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Αυτό όμως το +1 έχει και έναν όρο. Μέχρι τον Ιούλιο μπορεί ο Ελ Κααμπί να δώσει ένα ποσό στον Ολυμπιακό και να μείνει ελεύθερος, προφανώς όχι ο ίδιος, αλλά η ομάδα που θα δείξει το ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους φυσικά και θέλουν τον Μαροκινό στην ομάδα και για τη νέα σεζόν. Έχουν ήδη μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή, του έχουν κάνει την πρότασή τους για ανανέωση συμβολαίου και φυσικά με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον παίκτη, όμως δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Ο Ελ Κααμπί είναι θετικός για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως, από την άλλη επειδή είναι και σε μία ηλικία ίσως να είναι και η τελευταία του ευκαιρία για να παίξει σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Πάντως, αυτό το οποίο έχει πει ο ίδιος στο κοντινό του περιβάλλον αλλά και στον εκπρόσωπό του, είναι πως αυτό που θέλει είναι να απολαύσει πρώτα τις διακοπές του και να ξεκουραστεί και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και για τον ίδιο, με πολλά ματς τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την εθνική Μαρόκο, ενώ και μέχρι πριν λίγα 24ωρα ήταν σε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Για αυτό και θέλει να μείνει λίγο εκτός ποδοσφαίρου, να ηρεμήσει ψυχολογικά και σωματικά και μετά θα αποφασίσει και θα απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Οπότε το θέμα του Ελ Κααμπί θα «τραβήξει», αν και αυτό είναι κάτι που το περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» και το γνώριζαν από πριν, γι’ αυτό και δε βιάζονται και από την πλευρά τους για να κλείσουν το ζήτημα αυτό.