Ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές θα «τσεκάρει» και την ελληνική αγορά

Ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές θα «τσεκάρει» και την ελληνική αγορά

Διονύσης Βερβελές 22:20 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές του καλοκαιριού θα έχει μια άλλη αρχή…

Δεδομένα αρκετές επιλογές του Ολυμπιακού στις μεταγραφές δεν βγήκαν. Ήδη αποτελούν παρελθόν τρία από τα βαριά ονόματα που ήρθαν στην ομάδα, οι Βρσάλικο, Χάμες, Μαρσέλο, για διαφορετικούς λόγους βέβαια ο καθένας. Ήρθαν κι άλλοι που δεν μπόρεσαν να συνεισφέρουν. Θα υπάρχει πολλή δουλειά στη συνέχεια στην ενίσχυση της ομάδας, αλλά υπάρχει και μια ξεκάθαρη απόφαση. 

Βασικό μέλημα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι να «σκανάρουν» για τα καλά την ελληνική αγορά. Να δουν ό,τι καλύτερο υπάρχει και μπορούν να κινηθούν. Για παράδειγμα, νωρίς διαπίστωσαν τον Πήλιο του ΠΑΣ Γιάννινα, προχώρησαν, τον έκλεισαν, αλλά θα κριθεί και αυτός στην προετοιμασία από τον νέο προπονητή της ομάδας. 

Ο Ολυμπιακός ναι, κοιτάζει σε νεαρούς παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον, αλλά θα έχει το μυαλό του και σε περιπτώσεις που θα προκύψουν. Δεν υπάρχει κάτι με τον Πινέδα της ΑΕΚ, που ακούγεται πως μπορεί να αποτελέσει στόχο του Ολυμπιακού. Είναι μια ειδική περίπτωση και η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο Ολυμπιακός, όμως, θα βλέπει πολλές περιπτώσεις και από την Ελλάδα, για λόγους που έχουν να κάνουν και με την προσαρμογή των παικτών.

Στις φετινές μεταγραφές, αρκετοί δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στη χώρα μας, στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Προφανώς και η βάση θα είναι να τσεκαριστούν και οι ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού. Βασική προϋπόθεση και το τι θα θέλουν οι ίδιοι. Για τον Ζινκερνάγκελ για παράδειγμα, φαίνεται πως θα υπάρξει η δεύτερη ευκαιρία, γιατί έγινε λάθος εκτίμηση με την παραχώρησή του στην Σταντάρ Λιέγης

Θα πρέπει να δουν τι θα γίνει και με τον Μαντί Καμαρά που δεν θα μείνει στη Ρόμα, υπάρχουν και άλλοι δανεικοί και έμπειροι που ίσως δεν πάνε καν στην προετοιμασία, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ενδιαφέρουσες, όπως π.χ. ο Φαντιγκά που έχει δοθεί στον Ιωνικό

Γι’ αυτό και στον Ολυμπιακό θέλουν νωρίς τη συμφωνία με τον νέο προπονητή, να αποφασίσει για πολλά, να δει, να ξέρει…