Τσεκάρει τους τραυματίες εν όψει Νότιγχαμ ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Τσεκάρει τους τραυματίες εν όψει Νότιγχαμ ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 19:56 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 06.08.2024

Ο Ολυμπιακός έχει την Πέμπτη φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, το ένα και μοναδικό τεστ μπροστά στον κόσμο της

Στο Ρέντη είναι πλέον ο Ολυμπιακός, μετά από το ταξίδι της επιστροφής που έκανε από την Ιταλία και τα δύο φιλικά που έδωσε εκεί με Τερνάνα και Ρόμα. Όπως παράλληλα και μετά από το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του την περασμένη Κυριακή. Τους έδωσε μία ημέρα ξεκούρασης, αφού και η αποστολή της ομάδας έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οπότε χρειαζόντουσαν οι παίκτες λίγες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Τώρα η ομάδα του Πειραιά έχει την Πέμπτη φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, το ένα και μοναδικό τεστ μπροστά στον κόσμο της. Στη συνέχεια, την Παρασκευή, θα αναχωρήσει η αποστολή για την Κύπρο και το Σάββατο θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, το τελευταίο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με τον Άρη Λεμεσού.

Αυτό όμως που νοιάζει τώρα τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι η κατάσταση των τραυματιών. Ο λόγος για τους Μάρκο Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία και Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Και οι τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμό από τις ημέρες που πραγματοποίησε η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία. Δεν κατάφεραν να αγωνιστούν σε κανένα από τα προηγούμενα έξι φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός. Με αποτέλεσμα και ο Μεντιλίμπαρ να προχωράει σε διάφορες λύσεις, αφού υπήρχε έλλειψη παικτών στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Για αυτό και ενόψει του φιλικού ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βάσκος τεχνικός θέλει να τσεκάρει στις προπονήσεις που προηγούνται του αγώνα, τους τρεις παίκτες έτσι ώστε να δει εάν θα μπορεί να συμπεριλάβει κάποιον απ' αυτούς στα πλάνα του και να τους δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους στη φετινή σεζόν.

Ο Στάμενιτς αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι έτοιμος και να πάρει κάποια λεπτά χρόνου συμμετοχής απέναντι στους Άγγλους, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο αφού και για την Ιταλία τον άφησε εκτός πλάνων για να τον προφυλάξει.

Το θετικό τουλάχιστον για τον Μεντιλίμπαρ, είναι η επιστροφή του Έσε. Ο Αργεντίνος γνώρισε τον αποκλεισμό με την εθνική του ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι, τίθεται στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού ενόψει της συνέχειας. Και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τους τραυματίες, η λογική λέει πως θα πάρει αμεσότατα και τη φανέλα του βασικού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!