Θέλει να παίξει στο ντέρμπι ο Κανός!
i

© Intime

Θέλει να παίξει στο ντέρμπι ο Κανός!

Διονύσης Βερβελές 09:44 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 14.08.2024

Είναι καλύτερα και θέλει… εκδίκηση για τις χαμένες ευκαιρίες.

Ο Σέρτζι Κανός έδειξε στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού πως είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, να κάνει διαφορά. Έπαιξε σε οχτώ ματς πρωταθλήματος, στα πέντε βασικός και πρόλαβε να βάλει τέσσερα γκολ, να κάνει δύο ασίστ και να κερδίσει κι ένα πέναλτι. Δεν είναι ψέμα πως με τον τραυματισμό του, ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσωπο.

πρόσωπο. Τραυματίστηκε 2 Απρίλη, στο ματς με τον Άρη, με το σκορ εκείνη την ώρα να είναι 1-0 και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μια εξαιρετική εικόνα. Σαν να… κατέρρευσαν όλα μετά, με εξαίρεση τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τρεις συνεχόμενες ήττες έφεραν τον Ολυμπιακό εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Έλειψε πολύ ο Κανός. Είχε προσαρμοστεί, έδειχνε καλά, βρισκόταν στην αντίπαλη περιοχή και απειλούσε. Βέβαια και αυτός, δεν έμεινε εκτός… κάδρου. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στο 0-0 της 25 ης Φεβρουαρίου, ο Ισπανός εξτρέμ ήταν ο μοιραίος. Μέσα σε αρκετές στιγμές, αλλά με κακά τελειώματα, εισέπραξε γκρίνια και αυτός.

Η λογική έλεγε πως ο τραυματισμός του θα τον άφηνε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος για να επιστρέψει. Ο ίδιος βέβαια, εδώ και ημέρες, «φωνάζει» πως θέλει να προλάβει και να αγωνιστεί στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Νιώθει σαν κάτι να… χρωστάει στον Παναθηναϊκό, από εκείνη την ημέρα των χαμένων ευκαιριών. Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός άξιζε το τρίποντο, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις στιγμές του κι έμεινε στο 0-0.

Ο Κανός προπονείται κανονικά, δείχνει να είναι καλά και θέλει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, έστω και για ένα χρονικό διάστημα μικρό, ώστε να είναι πιο… έτοιμος για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Την απόφαση θα πάρει ο Ανιγκό με τους συνεργάτες του, που εκτιμούν πάντως την επιθυμία του Ισπανού εξτρέμ.