Την Πέμπτη (4/7) στην Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρθία για τον Ολυμπιακό

Την Πέμπτη (4/7) στην Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρθία για τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 19:46 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 03.07.2024

Γνωστή έγινε η ημέρα που θα έρθει ο Ντάνι Γκαρθία στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία, αφού ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις κινήσεις του για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, οι Ισπανοί έγραφαν για «σφήνα» της Βαλένθια, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον 34χρονο μέσο να προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει όλες τις κινήσεις τους, έτσι ώστε να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη και να τον περιμένουν πλέον στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Πότε θα έρθει στη χώρα μας ο Ισπανός άσος; Την Πέμπτη (4/7) στις 13:15 θα φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα του Πειραιά.

Άλλωστε οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα εδώ και ημέρες και τώρα που πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, πρέπει να ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά θέματα. Να ψάξει παράλληλα και σπίτι για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας και στη συνέχεια να προχωρήσει σε εργομετρικές εξετάσεις και την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αναγνωστόπουλος: «Όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μέσω της κάμερας του «Olympiacos TV». Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω πολύ περήφανος και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ για την καινούργια χρονιά, υπόσχομαι πολλή δουλειά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ο καθένας μας να βάλει από ένα λιθαράκι.

Νομίζω για κάθε ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη τιμή και ένα όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όχι μόνο είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και από τις δυνατότερες στην Ευρώπη, όπως φάνηκε και αυτή τη σεζόν.

Στόχος της ομάδας πάντα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό δεν αλλάζει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, τους είμαι ευγνώμων και υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ για την ομάδα όποτε χρειαστεί».