Το «αντίο» του Ποντένσε στον Ολυμπιακό: «Σας απογοήτευσα – Δεν φαντάζομαι ότι δεν θα ξαναβάλω την ερυθρόλευκη»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Το «αντίο» του Ποντένσε στον Ολυμπιακό: «Σας απογοήτευσα – Δεν φαντάζομαι ότι δεν θα ξαναβάλω την ερυθρόλευκη»

Δημήτρης Χούπης 00:05 - 03.09.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με δημοσίευση στα social media αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, τον οποίο όπως τόνισε τον απογοήτευσε.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς. Ο Πορτογάλος λοιπόν μετά από τη δεύτερη θητεία του με την ομάδα του Πειραιά, ανέβασε ένα ποστ στα social media στο οποίο αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους», αλλά τον κόσμο του.

Θεωρεί δε ότι τους απογοήτευσε, αλλά όπως τόνισε κάποια στιγμή θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το μήνυμά του:

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ. Ευχαριστώ Ελλάδα.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Ευχαριστώ τον καθένα από εσάς, που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια και με βοηθήσατε σε αυτή τη σπουδαία χρονιά. Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο.

Από την αρχή της περσινής σεζόν ήθελα να είμαι χαρούμενος, να πάρω πίσω τη χαρά μου και να την δώσω πίσω στο κλαμπ όσο το δυνατόν περισσότερο. Την ίδια στιγμή ήξερα ότι ήταν δύσκολο να τα πάω καλύτερα από την πρώτη μου φορά εκεί... αλλά τα καταφέραμε. Αυτό είναι που μου το κάνει τόσο δύσκολο να επιλέξω ένα διαφορετικό μονοπάτι τώρα. Ζούσα το όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω τον Ιούλιο για να ξέρω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρά. Αφορά επίσης τη φροντίδα της οικογένειάς σου και του μέλλοντος σου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακόμα ένας χρόνος στην Ελλάδα και με καταπλήξατε ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότιη ομάδα, η χώρα ή ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγαλύτερο οπαδό από εμένα. Θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάω όλη μέρα για τα συναισθήματά μου και την ευτυχία μου για εσάς και ακόμα δεν θα μπορούσα να είμαι κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να σας αποχαιρετήσω και δεν γίνεται πιο εύκολο. Τώρα, επειδή έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί, σκαμπανεβάσματα και ακόμα αγαπάμε κάθε στιγμή, έχω δει την κόρη μου να μεγαλώνει μαζί σου και να αποκτώ το δεύτερό παιδί μου μετά την κατάκτηση του Conference League. Είχα ξανά τα καλύτερα ντέρμπι και ματς στην Ευρώπη, με στηρίξατε όλοι εσείς από την άφιξή μου στο αεροδρόμιο με έναν τρόπο που θα θυμάμαι για πάντα. Κανείς δεν θα καταλάβει, ποτέ. Ούτε καν εσείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω ότι σας απογοητεύω... Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά στο τέλος ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου.

Φεύγω τώρα αλλά όχι οριστικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην ξαναπαίξω με τα "ερυθρόλευκα"».