Το «αγκάθι» με τους δανεικούς για τον Ολυμπιακό

Οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού

Το «αγκάθι» με τους δανεικούς για τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 21:15 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 18.06.2024

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στον Πειραιά…

Δεν έχει λίγα θέματα που πρέπει να λύσει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρα από το ρόστερ που θέλουν να φτιάξουν για την ερχόμενη σεζόν, τα συμβόλαια που θέλουν να κρατήσουν και αυτά που δε θέλουν, έχουν αρκετή δουλειά και με τους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από δανεισμό.

⚽Η επιστροφή των «βρυκολάκων», το «δράμα» του Βελγίου και η νίκη της Γαλλίας δίχως να... σκοράρει
SPORTAL ORIGINALS

23:58 - 17.06.2024

⚽Η επιστροφή των «βρυκολάκων», το «δράμα» του Βελγίου και η νίκη της Γαλλίας δίχως να... σκοράρει

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Μόναχο, Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που έδωσε η ομάδα του Πειραιά την προηγούμενη σεζόν υπό τη μορφή δανεισμού, είτε στην Ελλάδα είτε σε κάποιον σύλλογο του εξωτερικού. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι γυρίζουν στους «ερυθρόλευκους», καθώς ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου η συμφωνία που είχαν για δανεισμό.

Oι περισσότεροι εξ αυτών δε θα διεκδικήσουν καν τη θέση τους στο ρόστερ, αφού η πορεία τους στον Ολυμπιακό μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη. Άλλωστε από φέτος οι ομάδες δεν έχουν απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών που μπορούν να πάρουν και να δώσουν ως δανεικούς, υπάρχει περιορισμός και αυτό είναι κάτι που κάνει τα πράγματα κάπως πιο ξεκάθαρα. Υπό την έννοια πως θα πρέπει με κάποιους να βρεθεί η «χρυσή» τομή της λύσης του συμβολαίου.

Οι 9+3 που επιστρέφουν

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο Ρέντη, αν θα μείνουν και ποιοι είναι άλλη συζήτηση. Το θέμα είναι πως ο αριθμός είναι μεγάλος. Αυτών που λήγει ο δανεισμός τους από τους «ερυθρόλευκοι» είναι οι Μπιέλ, Πέπε, Ραμόν, Αγκιμπού Καμαρά, Λοβέρα, Βρουσάι, Κούντε, Μπα, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος και Χολσγκρόουβ.

Ο καθένας όμως αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση. Οι Μπα, Κούντε για παράδειγμα φέρεται να μένουν ελεύθεροι, αφού λήγουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος Ιουνίου. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα του Ραντζέλοβιτς, που σύμφωνα με τους Ρώσους θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ρούμπιν Καζάν και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

«Γράψαμε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια»: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 14 χρόνια επιτυχίας με την ομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:15 - 18.06.2024

«Γράψαμε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια»: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 14 χρόνια επιτυχίας με την ομάδα

Μέσω Instagram, o Bαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 14 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, κάνοντας λόγο για την επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο.

Οι Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά είναι αυτοί οι οποίοι συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να μείνουν στο Ρέντη και να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ και λίγο πιο πίσω είναι και ο Βρουσάι. Οι υπόλοιποι δύσκολα θα βρουν ξανά την ευκαιρία τους στους «ερυθρόλευκους». Βέβαια για τον Χόλσγκροουβ να σημειωθεί πως ενώ οι Πειραιώτες τον υπολόγιζαν, πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και πρόσφατα έκανε και χειρουργείο, οπότε όλο αυτό τον πάει αρκετά πίσω αγωνιστικά.

Όπως και να έχει, αυτή η ιστορία με τους δανεικούς για τον Ολυμπιακό αποτελεί «αγκάθι», από τη στιγμή που πλέον θα υπάρχει και ο σχετικός περιορισμός παραχώρησης παικτών υπό τη μορφή δανεισμού. Γι’ αυτό και αρκετοί που δεν θα υπολογίζονται από τον Μεντιλίμπαρ, πιθανότατα να παραχωρηθούν με μεταγραφή…