Η αναφορά της UEFA στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Η αναφορά της UEFA στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:34 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 13.08.2024

Ο Ολυμπιακός διανύει εξαιρετική περίοδο κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αλλάξει τη ψυχολογία στον σύλλογο του Πειραιά, ο οποίος βρίσκεται στους «16» του Conference League και πλέον στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League.

Λίγο πριν την πρώτη μάχη των Πειραιωτών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο (7/3, 19:45), η UEFA δημοσιοποίησε τη λίστα με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι ανήκουν στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, καθώς αγνοούν την ήττα από τις 4 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0).

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το 7/7

Η ήττα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έφερε το τέλος του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Έκτοτε, ο Ολυμπιακός τέθηκε αντιμέτωπος με τους ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Βόλο για το πρωτάθλημα και δύο φορές με τη Φερεντσβάρος στην Ευρώπη, με το κοντέρ να γράφει 7-0-0!

Ο Ντιόγκο στην εξομολόγηση της ζωής του στο Sportal: «Έκλαψα πολύ όταν έφυγα απ' τον Ολυμπιακό»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:15 - 06.03.2024

Ο Ντιόγκο στην εξομολόγηση της ζωής του στο Sportal: «Έκλαψα πολύ όταν έφυγα απ' τον Ολυμπιακό»

Ο Λουίς Ντιόγκο λίγους μήνες μετά την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του άνοιξε την καρδιά του στο Sportal και μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, το «μοιραίο» ματς με τη Μακάμπι αλλά και τη ζωή στην Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 4-0
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 1-0
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός 0-1
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2
Ολυμπιακός - Βόλος 3-0