Το απλό που έκανε και είπε ο Συλαϊδόπουλος

Το απλό που έκανε και είπε ο Συλαϊδόπουλος

Διονύσης Βερβελές 18:31 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 11.02.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού το παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΟΦΗ…

Είναι πολύ λογικό να μην έχει προλάβει να κάνει το οτιδήποτε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για το ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ

Μόλις μία ημέρα κατάφερε να προπονήσει την ομάδα, αφού την Πέμπτη (8/2) ανακοινώθηκε το τέλος του Κάρλος Καρβαλιάλ και την Παρασκευή (9/2) ο Συλαϊδόπουλος ήταν στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων». 

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει τον ΟΦΗ εύκολα με σκορ 4-0, κάτι το οποίο είχε λείψει αρκετά από την ομάδα. Μία εύκολη νίκη και με καλή εμφάνιση μάλιστα. 

Δεν είναι ότι έκανε κάτι το φοβερό και το τρομερό ο Συλαϊδόπουλος, αφού δεν είχε άλλωστε και τον χρόνο για να καταφέρει το οτιδήποτε. Ο ίδιος, όμως, μαζί με τους συνεργάτες του έκανε κάτι απλό, κάτι το οποίο είπε και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη. 

Έβαλε τους παίκτες στη σωστή θέση, εκεί όπου θα έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και θα αισθανόντουσαν άνετα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΟΦΗ: «Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να βάλουμε με ορθολογισμό τους παίκτες σε θέσεις που πιστεύουμε ότι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα». 

Κάτι το οποίο η αλήθεια είναι πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές είχαν καιρό να το δουν αυτό μέσα στην ομάδα. Ιδιαίτερα ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε αρκετές δοκιμές, αλλάζοντας επί της ουσίας θέσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο και ζητώντας τους πράγματα δεν είχαν συνηθίσει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Συλαϊδόπουλος τώρα πήγε επί της ουσίας με τα όσα έλεγαν οι... οδηγίες χρήσεως της ομάδας και αυτό του βγήκε σε καλό, αφού όλοι είδαμε την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Μία εμφάνιση η οποία έφερε τέσσερα γκολ για τους Πειραιώτες και ευκαιρίες για άλλα τόσα!