Το αποθεωτικό σύνθημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον σκύλο που «εισέβαλε» στο Πανθεσσαλικό
i

©Intime

Το αποθεωτικό σύνθημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον σκύλο που «εισέβαλε» στο Πανθεσσαλικό

Sportal newsroom 15:56 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 18.08.2024

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τραγούδησαν εν χορώ «σκύλε, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» με αφορμή την «εισβολή» του τετράποδου ζώο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Βόλο στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ένας σκύλος μπήκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θέλοντας να παίξει με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι διακόπηκε για μερικά λεπτά και το σκυλάκι αφού «κέρδισε» μερικά χάδια βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Την ώρα που ο σκύλος βρισκόταν εντός γηπέδου οι φίλαθλοι των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο γήπεδο φώναξαν «σκύλε, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα».

Έγραψε ιστορία ο Μπάμπης Κωστούλας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:03 - 18.08.2024

Έγραψε ιστορία ο Μπάμπης Κωστούλας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο

Ο Μπάμπης Κωστούλας πήρε φανέλα βασικού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς της πρεμιέρας στον Βόλο κι έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην αρχική ενδεκάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!