Το backstage της απονομής του πρωταθλήματος και της φιέστας του Ολυμπιακού Κ19 (vid)

Ολυμπιακός Κ19

i

Ολυμπιακός Κ19/ ©Intime

Το backstage της απονομής του πρωταθλήματος και της φιέστας του Ολυμπιακού Κ19 (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:59 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 14.08.2024

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του Ολυμπιακού μετά από φιλικό που έδωσαν απέναντι στον Ατρόμητο, γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής στη Super League Κ19 από τις 29 Απριλίου. Οι «ερυθρόλευκοι» με την εύκολη επικράτηση κόντρα στον Βόλο (4-0), σφράγισαν την κατάκτηση του τίτλου. Όντας στο +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία μετά την ολοκλήρωση της εξ αναβολής 17ης αγωνιστικής της σεζόν, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις κατακτήσεις πρωταθλήματος μετά από έξι χρόνια και στο Youth League.

Οι Πειραιώτες συγκέντρωσαν 64 βαθμούς με απολογισμό 21 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες σε 26 ματς και 59-16 συντελεστή τερμάτων. Με αυτήν την κατάκτηση ο Ολυμπιακός έφτασε στην πρώτη θέση τον ΠΑΟΚ με επτά τίτλους.

Λίγες μέρες αργότερα, ήρθε η ώρα και της στέψης στους πρωταθλητές της Super League Κ19. Η Κ19 των Πειραιωτών έδωσε φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου και μετά ακολούθησε η φιέστα. Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση.

Στην απονομή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου, το παρών έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθυντής της ακαδημίας Ζοζέ Ανιγκό, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τόμας Μπενεντέτ όπως και αρκετοί Βετεράνοι ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής Νέων, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, δήλωσε: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο μέσα σε μία δύσκολη σεζόν, όμως τα καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι το τέλος. Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια για τους Νέους του συλλόγου και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας όπως και τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ για όλη την προσπάθεια μέσα στη χρονιά, αλλά φυσικά και τη διοίκηση και τον πρόεδρό μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει τόσο σύγχρονες εγκαταστάσεις και έχουμε την ευκαιρία να δουλεύουμε σωστά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».