Το δίδυμο Ροντινέι - Γουίλιαν

Ο Γουίλιαν στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

i

© Intime

Το δίδυμο Ροντινέι - Γουίλιαν

Από κοντά έχει τον Βραζιλιάνο άσο, ο… παλιός του Ολυμπιακού.

Ο Γουίλιαν ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην αναχώρηση του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος άσος, έγινε αντιληπτός από αρκετό κόσμο τόσο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και στο αεροδρόμιο του Λιόν. Και έτσι, υπήρχε κόσμος που ζητούσε από τον αστέρα του Ολυμπιακού, μια φωτογραφία μαζί του. Άνετος και ωραίος, ο Γουίλιαν δεν αρνήθηκε σε κανέναν φυσικά για να συνεχίσει με την παρέα του Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος αρχηγός του Ολυμπιακού, με πρόσφατη την ανανέωση συμβολαίου και από τους… παλιούς της ομάδας πλέον, έχει από κοντά τον Γουίλιαν, Και στο αεροπλάνο, στην πτήση, ήταν μαζί, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αρκετά.

Προφανώς και ο Γουίλιαν προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο τρόπος που μπήκε, δεν ήταν και ο ιδανικότερος. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, πηγαίνει καλύτερα και σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύει πως θα δώσει και πολλά στη δύσκολη συνέχεια. Βλέπετε τις δύο φορές που μπήκε αλλαγή, την πρώτη ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό και τη δεύτερη, ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ροντινέι ουσιαστικά, προσπαθεί να βάλει… νωρίτερα στο παιχνίδι τον Γουίλιαν, που θέλει να δικαιωθεί για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό.

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;
EUROPA LEAGUE

11:51 - 25.09.2024

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Το νέο Europa League ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά, με την αρχή να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Ποιες είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουν και που βρίσκονται οι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Δεν έχει έρθει για… βόλτα ο Βραζιλιάνος άσος στην Ελλάδα. Θέλει να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά καλείται με το «καλημέρα» να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, με δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.