Το δίδυμο της επανεκκίνησης και πάλι

Έσε - Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Το δίδυμο της επανεκκίνησης και πάλι

Το… γραφτό με Μεντιλίμπαρ και Έσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Σαντιάγκο Έσε, εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λιόν. Ο προπονητής των Πειραιωτών και ο βασικότατος μέσος τους, ήταν αυτοί που μίλησαν και στο μυαλό αρκετών, ήρθε μια άλλη τους παρουσία.

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;
EUROPA LEAGUE

11:51 - 25.09.2024

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Το νέο Europa League ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά, με την αρχή να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Ποιες είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουν και που βρίσκονται οι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Μεντιλίμπαρ και Έσε, είχαν εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ορόσημο για την πορεία της ομάδας, στο δρόμο για την κατάκτηση του Conference League τη σεζόν 2023-24. Ήταν μαζί, στη συνέντευξη πριν τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Σερβία. Εκείνο το 1-6, που αποτέλεσε την επανεκκίνηση του Ολυμπιακού, με μια επική πρόκριση.

Η συνέντευξη Τύπου τότε μάλιστα, είχε δοθεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Μακάμπι, στο Νόβισαντ. Αρκετά λόγια τους και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έμοιαζε με το τότε. Η ομάδα προερχόταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς εκτός του 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη, είχε ακολουθήσει και η εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Θα είναι… γραφτό να δούμε και αυτή τη φορά αντίδραση από την ομάδα ή μια… σύμπτωση; Σε λίγες ώρες θα το γνωρίζουμε…