Ολυμπιακός: Το «δώρο» του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: Το «δώρο» του Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 10:39 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 07.09.2024

Ξεκούραση και μετά... επιστροφή στα δύσκολα...

Το απόλυτο στο πρωτάθλημα έχει ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο το χρειαζόταν και το ήθελε μέχρι να έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 9 βαθμούς και μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά είναι νωρίς για να αρχίσουμε να… βλέπουμε τους βαθμούς, αλλά αυτό που ήθελαν οι Πειραιώτες ήταν να αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με το... δεξί και σιγά-σιγά στο Ρέντη μέσα από τις προπονήσεις να «δένουν» μεταξύ τους. Άλλωστε πάλι δέκα μεταγραφές έγιναν, αν βάλει κανείς και τα έξι παιδιά από την ακαδημία, δεν είναι μικρός ο αριθμός των νέων παικτών στην ομάδα. Οπότε είναι και λογικό να χρειάζεται ο Ολυμπιακός το δικό του χρόνο για να «δέσει» και να εμφανίσει στο γήπεδο το σύνολο που θέλει.

Όπως και να έχει, όμως, είτε εντυπωσίασε είτε όχι με τις εμφανίσεις του, το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα το κατάφερε. Δούλεψε τώρα στη μία εβδομάδα της διακοπής του πρωταθλήματος και ήρθε πλέον η ξεκούραση.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, έκανε το δικό του... δώρο στους παίκτες του. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημο ματς στο πρόγραμμα, αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Είναι κάτι που το συνηθίζει, όπως έχει δείξει από πέρσι, στις διακοπές του πρωταθλήματος.

Οπότε οι «ερυθρόλευκοι», όσοι ήταν στο Ρέντη αυτές τις ημέρες, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Από εκεί και πέρα όμως τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στο Ρέντη και όσο περνούν οι ημέρες θα ενσωματώνονται και οι διεθνείς, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός παίζει για την 4η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, μετά αρχίζουν τα δύσκολα, με τον Άρη εκτός και το πρώτο ματς για την Ευρώπη, επίσης μακριά από το γήπεδό του, με τη Λιόν στη Γαλλία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!