Ολυμπιακός: Το ECA στην Ελλάδα και η «ερυθρόλευκη» συμμετοχή

Ολυμπιακός: Το ECA στην Ελλάδα και η «ερυθρόλευκη» συμμετοχή

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού που έδωσαν το «παρών» την πρώτη ημέρα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Στην Ελλάδα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα εκατοντάδες παράγοντες των ομάδων της Ευρώπης και όχι μόνο, για να λάβουν μέρος στη 31η Γενική Συνέλευση του ECA και ο Ολυμπιακός έχει τη δική του εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη άνοιξε ο κύκλος εργασιών του ECA. Στο ξενοδοχείο της Αθήνας Hyatt έδωσαν το «παρών» οι παράγοντες των ομάδων που έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας και η ομάδα του Πειραιά έλαβε μέρος με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, αλλά και του Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Κώστα Βερνίκου.

Αμφότεροι βρέθηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, εκεί όπου υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση του προέδρου του ECA Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν συναντήθηκε και με τους ανθρώπους των ελληνικών ομάδων που έδωσαν το «παρών» στο Hyatt και ενημερώθηκαν για το διήμερο της 31ης Γενικής Συνέλευσης του ECA, καθώς ολοκληρώνεται την Πέμπτη στις 10 του μήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για το ECA έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, όπως και ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του ισχυρού άντρα των Πειραιωτών με τον πρόεδρο του ECA, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Άλλωστε οι δυο τους έχουν βρεθεί ξανά μαζί στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα στον αγώνα που είχε δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2013, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Επίσης στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει λάβει αρκετές φορές μέρος σε εργασίες του ECA με την εκπροσώπηση διαφόρων παραγόντων τόσο της πρώτης ομάδας, όσο όμως και της ακαδημίας. Επιπλέον πριν από έναν χρόνο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φιλοξενήσει μέλη του ECA στο Ρέντη, αλλά και παράγοντες ομάδων της Ευρώπης, και παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας τους. Γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια οι Πειραιώτες είναι ιδιαίτερα ενεργοί σε όλες τις εργασίες του ECA, ως μέλη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων.