Το ενδιαφέρον για τους Νέους και τον Παπακανέλλο

Ο Παπακανέλλος σε φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού

i

©Intime

Το ενδιαφέρον για τους Νέους και τον Παπακανέλλο

Διονύσης Βερβελές 16:48 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 25.10.2024

Αρκετοί ρώτησαν και άλλοι παρακολούθησαν τον αγώνα των μικρών…

Αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη δεν έχει μόνο η πρώτη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε και την Τετάρτη με τους Νέους στο Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες έπαιξαν στο Ρέντη με την Ταλίνα Κάλεβ και τη συνέτριψαν με 5-0. Σκορ το οποίο δίνει και επί της ουσίας από τώρα πρόκριση στους Πειραιώτες για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το γεγονός πως οι περισσότεροι της πρώτης ομάδας λείπουν στη Σουηδία για το ματς με τη Μάλμε, για το Europa League, δε σημαίνει πως κανείς δεν ασχολήθηκε με τον αγώνα των μικρών. Το αντίθετο μάλιστα. Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι θέλησαν να παρακολουθήσουν το ματς των Νέων, μέσα από τα κινητά τους. Είδαν, τουλάχιστον όσο πρόλαβαν, το παιχνίδι των πιτσιρικάδων και χάρηκαν με την εμφάνιση και τη νίκη τους.

Επιπλέον, όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν το ματς από το κινητό τους, ρώτησαν και έμαθαν για τους μικρούς και το πως πήγαν. Το ίδιο έκανε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ρώτησε για τους μικρούς και ενημερώθηκε.

Το ενδιαφέρον στον Παπακανέλλο

O Παπακανέλλος και ο Μπιελ σε ματς του  Ολυμπιακού
O Παπακανέλλος και ο Μπιελ σε ματς του Ολυμπιακού © Intime

Όπως ήταν λογικό οι περισσότεροι που δεν είδαν το ματς, ρωτούσαν τους υπόλοιπους που είχαν εικόνα από τους Νέους, το πως πήγε ο Αντώνης Παπακανέλλος. Ο νεαρός εξτρέμ είναι μέλος της πρώτης ομάδας οπότε οι συμπαίκτες του ήθελαν να μάθουν πως πήγε.

Παράλληλα, υπάρχουν και τρεις παίκτες οι οποίοι είναι μέλη της πρώτης ομάδας αλλά αγωνίζονται όποτε κρίνεται απαραίτητο και φέτος με τους Νέους. Ο λόγος για τους Κωστούλα, Μπακούλα και Μουζακίτη, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα και μίλησαν με τους συμπαίκτες τους για να τους δώσουν τα συγχαρητήρια για την άνετη νίκη και την καλή εμφάνιση.

Για την ιστορία, ο Παπακανέλλος ήταν από τους πρωταγωνιστές των Νέων και σίγουρα ο ηγέτης τους στο ματς με τους Εσθονούς. Σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδωσε δύο ασίστ, με τη μία να προέρχεται μετά από δική του ωραία ατομική ενέργεια.