Το γκολ που πανηγύρισαν στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Ολυμπιακός

i

©Intime

Το γκολ που πανηγύρισαν στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Διονύσης Βερβελές 14:13 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 29.05.2024

Στο μίνι δίτερμα υπήρξε ένα γκολ το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» το ξεχώρισαν αρκετά…

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη πραγματοποίησε την προπόνησή του στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αποψινός τελικός με τη Φιορεντίνα για το τρόπαιο του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κάνουν κανονικά την προπόνησή τους στο γήπεδο του αγώνα, έτσι ώστε να μπουν στο κλίμα μία ημέρα πριν.

Η ομάδα του Πειραιά έδωσε αρχικά τη συνέντευξη Τύπου που προβλεπόταν, στην οποία μίλησε ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές Τζολάκης, Τσικίνιο. Μετά απ' αυτήν μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν την προπόνησή τους.

Στο πλαίσιο της προπόνησης οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν και το κλασικό μίνι δίτερμα. Στο οποίο μπήκαν και κάποια ωραία γκολ. Όπως αυτό το οποίο δημοσίευσε και ο Ολυμπιακός στα social media με το σουτ του Ρέτσου έξω από την περιοχή. Ή αυτό που δημοσίευσε η UEFA, επίσης στα social media, που ο Φορτούνης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έβγαλε κάθετη πάσα για τον Ποντένσε ο οποίος και σκόραρε.

Όμως σε ένα μόνο γκολ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά, πανηγύρισαν και έκαναν σαν... τρελοί! Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το γκολ του Ποντένσε από την πάσα του Φορτούνη, βγήκε η κάθετη πάσα για τον Ελ Αραμπί ο οποίος μπήκε από τ' αριστερά της περιοχής και σε αρκετά πλάγια θέση.

Ο Τζολάκης ήταν απέναντί του και παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει όλη του τη γωνία, ο Μαροκινός έκανε ένα δυνατό πλασέ περνώντας την μπάλα από την κλειστή γωνία! Εκείνη τη στιγμή ο Τζολάκης κοιτούσε και απορούσε από που πέρασε η μπάλα, ενώ οι συμπαίκτες του Ελ Αραμπί έβγαλαν κραυγή και πανηγύρισαν το γκολ του συμπαίκτη τους!

Αυτή η στιγμή ίσως να ήταν και η μοναδική που οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν από το σοβαρό τους ύφος, γιατί γνώριζαν ότι η προπόνησή τους ήταν ανοιχτή και την παρακολουθούσαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ απ' όλον τον κόσμο. Όμως παράλληλα δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και την καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ των παικτών μέσα στ' αποδυτήρια.