Ολυμπιακός: Το ίδιο πλάνο με πέρσι για τα φιλικά

Ολυμπιακός

i

©Intime

Ολυμπιακός: Το ίδιο πλάνο με πέρσι για τα φιλικά

Θα επισκεφτούν και άλλη χώρα οι «ερυθρόλευκοι» φιλικά ματς…

Μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ο Ολυμπιακός πρόκειται να ξεκινήσει τις προπονήσεις του για το καλοκαίρι και στα μέσα του μήνα, δηλαδή μία εβδομάδα μετά, αναμένεται να φύγει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως είναι λογικό στην Ολλανδία οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να δώσουν και μία σειρά φιλικών αγώνων.

Από τη μία για να «ξεμουδιάσουν» οι ποδοσφαιριστές από τις συνεχόμενες προπονήσεις που θα έχουν και από την άλλη για να έχει και μία πρώτη εικόνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ρόστερ που θα έχει εκείνη την περίοδο στη διάθεσή του. Διότι οι παίκτες που θα φύγουν για την Ολλανδία δε θα είναι και δεδομένο πως θα μείνουν στην ομάδα για όλη τη χρονιά, αλλαγές θα υπάρξουν και είναι λογικό αυτό, αφού είναι κάτι που γίνεται κάθε καλοκαίρι και σε όλες τις ομάδες.

Όπως επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Πειραιά δε θα δώσει φιλικά μόνο στην Ολλανδία. Πέρα από το τεστ που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ελλάδα, συνήθως είναι ένα στο Καραϊσκάκη και το πρώτο μπροστά στον κόσμο τους, θα δώσουν φιλικά ματς και σε άλλη χώρα ή ακόμη και χώρες.

Στο... τραπέζι του σχεδιασμού για τα φιλικά του καλοκαιριού έχει πέσει και η Ιταλία και είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ολυμπιακό. Το πλάνο αυτό ακολούθησαν οι «ερυθρόλευκοι» και πέρσι το καλοκαίρι. Όποτε μετά από την Αυστρία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπου ακολούθησαν, ταξίδεψαν σε Σκωτία και Αγγλία για τεστ με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Έτσι και φέτος το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα εκτός από την Ολλανδία θα ταξιδέψει και σε άλλη χώρα του εξωτερικού για να δώσει φιλικά ματς και επιθυμία του Μεντιλίμπαρ είναι να προγραμματιστούν παιχνίδια με τουλάχιστον μία δυνατή ομάδα. Προκειμένου να δει και ο ίδιος το επίπεδο ετοιμότητας των «ερυθρόλευκων» λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.