Το κίνητρο του Φορτούνη και η αναμονή…

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Το κίνητρο του Φορτούνη και η αναμονή…

Διονύσης Βερβελές 20:40 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 14.08.2024

Ματς πρόκληση στη Γερμανία και το συμβόλαιο που λήγει μπροστά…

Στο ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές με υποχρεώσεις που από τις Εθνικές τους ομάδες. Αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τόσο από τις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη βασική ενδεκάδα όσο και από τις αλλαγές που έκανε. Από τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

Ο Ισπανός προπονητής, προτίμησε να μην αφήσει σε όλο το 90λεπτο τους Μασούρα, Γιόβετιτς οι οποίοι είχαν αγωνιστεί με Ελλάδα και Μαυροβούνιο αντίστοιχα, ενώ δεν προτιμήθηκε από την αρχή ο Ελ Κααμπί γιατί επίσης είχε ματς με το Μαρόκο και ήρθε πιο αργά στο Ρέντη.

Αντιθέτως, όμως, ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Κώστας Φορτούνης, δεν έχει παραπάνω ματς αφού δεν είχε ματς με την εθνική Ελλάδας. Οπότε όπως έκανε με τον Παναιτωλικό, έτσι και τώρα με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία θα είναι αυτός ο οποίος θα το πάρει «επάνω» του και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που μπορεί να της δώσει και το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου ο Φορτούνης έβγαλε την ασίστ στο σουτ του Έσε για το 1- 1, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος με πολύ ωραίο γκολ «έγραψε» το 2-1 στο Καραϊσκάκη. Μία ασίστ και ένα γκολ είχε δηλαδή ο αρχηγός του Ολυμπιακού και οδήγησε ξανά την ομάδα σε μία ακόμη νίκη. Και φυσικά, είναι μέσα και στο τρίτο γκολ, αφού αυτός ανοίγει το παιχνίδι για το Μασούρα που σεντράρει και σκοράρει ο Ελ Κααμπί.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες για τον Φορτούνη και για το ματς με την Φράιμπουργκ. Είναι ο φυσικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» και μέχρι τώρα διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, τόσο από άποψη αριθμών, όσο όμως και εμφανίσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Αστακός» και αύριο το «Ελ. Βενιζέλος» για παρουσία Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών που φεύγουν για Ισπανία και Γερμανία
EUROPA LEAGUE

15:30 - 28.11.2023

«Αστακός» και αύριο το «Ελ. Βενιζέλος» για παρουσία Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών που φεύγουν για Ισπανία και Γερμανία

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Πείθει με την εικόνα του και φυσικά, έχει ξεχωριστό κίνητρο για να διαχειριστεί και το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. Η λογική άλλωστε λέει πως στις τρεις επόμενες εβδομάδες, θα μιλήσει και με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του.