Το ματς που ο Στάμενιτς μπήκε στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού

Ο Φόντεν και ο Στάμενιτς

Το ματς που ο Στάμενιτς μπήκε στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού

Τότε έκανε «κλικ» ο Νεοζηλανδός μέσος, που έγινε το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών…

Πριν λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα τον Μάρκο Στάμενιτς. Τον απέκτησε υπό τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σερβία και συγκεκριμένα στον Ερυθρό Αστέρα.

Στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας ο Στάμενιτς πραγματοποίησε καλή σεζόν και είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως στον πρώτο του χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα κατάφερε να πάρει μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και από εκεί στον Ολυμπιακό. Αυτό από μόνο του κάτι λέει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 25.06.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Μέσω επιστολής με την οποία ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έθεσε επίσημα την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου της Super League.

Δεν ήταν όμως μόνο οι Πειραιώτες και η Νότιγχαμ Φόρεστ που είχαν «κυκλώσει» τον παίκτη μέσα από τη σεζόν που πέρασε. Υπήρχαν και άλλες ομάδες της Ευρώπης που είχαν βάλει στο... μάτι τον Στάμενιτς, όμως οι κινήσεις Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακού είχαν γίνει μέσα στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Έκανε αμέσως το «μπαμ»

Μάλιστα ένα συγκεκριμένο ματς ήταν που έκανε αυτό το... κλικ στις ομάδες της Ευρώπης και τον έβαλαν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο». Ο Στάμενιτς με τον Ερυθρό Αστέρα στη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε και στο Champions League, στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρώτο ματς που έδωσε στους ομίλους της διοργάνωσης ο Ερυθρός Αστέρας, ήταν με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Οι Σέρβοι ηττήθηκαν στο ματς αυτό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο κατάφεραν να προηγηθούν, αλλά οι Άγγλοι πήραν τη νίκη.

Ο Στάμενιτς αγωνίστηκε ως βασικός σε όλο το ματς και πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και είχε αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου μαζί με έναν πρώην «ερυθρόλευκο» μέσο, τον Χουάνγκ. Από τότε άρχισαν οι ομάδες να κοιτούν τον Στάμενιτς, ο οποίος έκανε μία καλή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα και αμέσως οι μετοχές του ανέβηκαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο ίδιος είδε την προσπάθειά του να ανταμείβεται παίρνοντας μεταγραφή. Πηγαίνοντας από τη Σερβία σε ομάδα της Premier League, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, και από εκεί στον κάτοχο του Conference League, Ολυμπιακό.