Δεν έχει πρόταση για Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Δεν έχει πρόταση για Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 21:49 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Άλλο τι προκύπτει από τη Σαουδική Αραβία και άλλο τι έχουν οι «ερυθρόλευκοι»…

Ο Ολυμπιακός ρίχνει όλο του το βάρος στο ματς με την Τσουκαρίτσκι που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League και σε αυτή τους την προσπάθεια, το πιθανότερο είναι στην αρχική τους εντεκάδα να έχουν τον Κώστα Φορτούνη. 

Ο Έλληνας μέσος, μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Πανσερραϊκό, βοήθησε, κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στη δική μας πρεμιέρα εδώ στο Sportal και στην εκπομπή «Baladeros Live» στάθηκα στο θέμα του Φορτούνη και στην πρόταση που έχει στα χέρια του. Ναι, το σκέφτεται γιατί αυτή φαίνεται δελεαστική, αλλά υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Φορτούνης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία πρόταση από ομάδα Σαουδικής Αραβίας.

Στον παίκτη μπορούν να μεταφερθούν πολλά, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι κατηγορηματικοί πως δεν έχει έρθει κάποια πρόταση. Στον Ολυμπιακό, αυτό που τους «καίει» αυτή τη στιγμή, είναι να καταφέρει η ομάδα το στόχο της, να μπει στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσει με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε όλα τα ρεπορτάζ έχουμε μεταφέρει πως από τη Σαουδική Αραβία, δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό. Πως περισσότερο ήθελαν να δώσουν ένα ενδεικτικό ποσό και να κοιτάξουν να «ντιλάρουν» με «όπλο» την επιθυμία του παίκτη. Όλα αυτά, όμως, είναι ανοιχτά, καθώς ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση δεν έχει κάποια πρόταση επίσημα και άρα δεν μπορεί να γίνει κουβέντα. 

Είναι άλλη… ιστορία τι μπορεί να γίνει τις επόμενες ημέρες. Και ο Μαρτίνεθ άλλωστε, «χτίζει» το ματς της Πέμπτης υπολογίζοντας πολύ στον Έλληνα άσο και πιστεύοντας στην ποιότητά του. Με δικό του γκολ στα πρώτα 23 δευτερόλεπτα άλλωστε, ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση απέναντι στην Γκενκ.