Το μήνυμα του Ελ Κααμπί μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League (vid)

Το μήνυμα του Ελ Κααμπί μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:16 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 14.08.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Europa Conference League.

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League μετά τις δύο νίκες κόντρα στη Φερεντσβάρος και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Τόσο στο Φάληρο όσο και στη Βουδαπέστη αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος έφθασε τα επτά γκολ στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν κι ισοφάρισε το ρεκόρ του συμπατριώτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των Πειραιωτών μετά την πρόκριση στους «16» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Κερδίσαμε! Είμαστε Ολυμπιακός! Πάμε!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός επιθετικός στην κάμερα. Το βίντεο ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της στο instagram η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2) θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Conference League είναι οι εξής: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βικτόρια Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε.