Η νέα φωτογραφία του Ολυμπιακού στο Twitter μετά την κατάκτηση του Europa Conference League (pic)

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League!

Η νέα φωτογραφία του Ολυμπιακού στο Twitter μετά την κατάκτηση του Europa Conference League (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:53 - 01.06.2024

Mία νέα φωτογραφία εμφανίζεται πλέον στον επίσημο λογαριασμό που έχει ο Ολυμπιακός στο Twitter, με αφορμή την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

«History is made»! Αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Άγγλος σπίκερ, μετά το τελικό σφύριγμα του Αρτούρ Σοάρες Ντίας στο Ολυμπιακός - Φιορεντίνα. Πράγματι, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης (29/5) οι Πειραιώτες έγραψαν μεγάλη ιστορία, κατακτώντας το UEFA Europa Conference League.

Αυτή η επιτυχία έφερε και αλλαγή στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Twitter. Συγκεκριμένα, πλέον, το εξώφυλλο του λογαριασμού φέρει ένα υπέροχο εικαστικό, στο οποίο αναγράφεται η φράση «Winners UEFA Europa Conference League 2024».

© Twitter

Η προφητική δήλωση του Τσαφούλια για το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού και το Netflix

O Σωτήρης Τσαφούλιας πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League την Τετάρτη απέναντι στην Φιορεντίνα και θύμισε και μία… προφητική συνέντευξή του.

O γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Conference League, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

O Σωτήρης Τσαφούλιας, mαζί με τον πρωταγωνιστή της σειράς «Έτερος Εγώ» είχαν δώσει το 2022 μια συνέντευξη με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων «Κοινός Παρονομαστής» την οποία σκηνοθετεί ο Τσαφούλιας και ένα από τα διλλήματα που τέθηκαν στους δύο άνδρες ήταν: «Προτιμάτε να μπει το Έτερος Εγώ στο Netflix ή γκολ του Ολυμπιακού στο 90' σε ευρωπαϊκό τελικό;»

«Γκολ στο 90’ του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τελικό!», είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο Τσαφούλιας, με τον Δαδακαρίδη να προσθέτει γελώντας: «ξέρουμε πολλούς στον Ολυμπιακό, οπότε θα πήγαινε και το Έτερος Εγώ στο Netflix». O σκηνοθέτης μάλιστα, ανέβασε το απόσπασμα της συνέντευξης στο Facebook γράφοντας «2022 Το είπαμε. 2024 Θρύλε ευχαριστούμε!».