Το πεντάλεπτο τιμής στον Ελ Αραμπί και το «ευχαριστώ» του Φορτούνη (vid)

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

/©Intime

Το πεντάλεπτο τιμής στον Ελ Αραμπί και το «ευχαριστώ» του Φορτούνη (vid)

Ο Μαροκινός όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό…

Από την πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για δύο χρόνια, αυτό το οποίο περίμεναν οι περισσότεροι ήταν πως στην ολοκλήρωση αυτού του συμβολαίου ο έμπειρος φορ θα έφευγε από τους Πειραιώτες. Η στιγμή αυτή έφτασε, το καλοκαίρι αυτό λήγει το συμβόλαιο του Μαροκινού και όλα δείχνουν πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα.

Αρχικά ο ίδιος σκεφτόταν και να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 37 του πλέον χρόνια, όμως όσο πλησίαζε το τέλος του συμβολαίου του όλο και υπήρχαν δημοσιεύματα τόσο από την πατρίδα του, όσο όμως και από το Κατάρ και όχι μόνο, που ήθελαν ομάδες τον Ελ Αραμπί στο ρόστερ τους. Δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση ο έμπειρος σέντερ φορ, αλλά το μέλλον του σίγουρα θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Το τέλειο τέλος

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια του στην ομάδα του Πειραιά. Ένα τέλος όμως το οποίο φαντάζει μαγικό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο 120' του τελικού με τη Φιορεντίνα, σήκωσε τον Ελ Αραμπί για να τον βάλει ως αλλαγή. Μπήκε στο 120+1' και επί της ουσίας ήταν το 5λεπτο τιμής απέναντι στον Μαροκινό φορ και τα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Έλαβε μέρος σε 225 αγώνες, σημείωσε 94 γκολ και έδωσε 25 ασίστ, ενώ πρόσφερε και ένα γκολ στη Β' ομάδα σε δύο παιχνίδια που έλαβε μέρος. Μπήκε για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ότι ήθελε να τρέξει σα να ήταν 18 ετών. Ήθελε τον τίτλο αυτόν, ήθελε το Ευρωπαϊκό και ήθελε ο Μαροκινός να το ζήσει αυτό με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η κίνηση του Φορτούνη

Λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ελ Αραμπί στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και μερικά χιλιόμετρα μακριά, ο Κώστας Φορτούνης έκανε τη δική του κίνηση αναγνώρισης στον αρχηγό Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Παραμυθένιο: Ο Κώστας Φορτούνης έπεσε δύο φορές, αλλά σηκώθηκε και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης
CONFERENCE LEAGUE

12:57 - 30.05.2024

Παραμυθένιο: Ο Κώστας Φορτούνης έπεσε δύο φορές, αλλά σηκώθηκε και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα στην έως τώρα πορεία του, δικαιώθηκε το βράδυ της 29ης Μαΐου με την κατάκτηση του Conference League, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού στο μπράτσο του.

Τη στιγμή που όλη η ομάδα ήταν επάνω στην κερκίδα μπροστά από το Δημοτικό θέατρο του Πειραιά, εκεί όπου είχε στηθεί η γιορτή του Ολυμπιακού, φώναξε τον Ελ Αραμπί μπροστά και ζήτησε από τους χιλιάδες κόσμου που ήταν στον Πειραιά να φωνάξει ρυθμικά το όνομα του Μαροκινού. Μία κίνηση που σήμαινε πολλά και το «ευχαριστώ» του Φορτούνη στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό Γιουσέφ Ελ Αραμπί...