Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τη 2η αγωνιστική

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τη 2η αγωνιστική

Διονύσης Βερβελές 11:40 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 26.08.2024

Τι δοκίμασε ο Βάσκος προπονητής και τι δείχνει για το ματς με την Athens Kallithea.

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (26/8, 20:30) υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Athens Kallithea στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβλήματα, καθώς ο Ρέτσος δεν μπόρεσε τελικά να μπει, προφυλάσσεται, ενώ απουσιάζουν και οι νέοι που επιστρέφουν τη Δευτέρα από τη Βραζιλία.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην αποστολή είναι 19 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις, είναι τερματοφύλακες! Θα μπορούσε να προστεθεί και ο Κάρμο, αν όλα τελειώσουν, καθώς έχει κάνει προετοιμασία και δεν χρειάζεται συστάσεις.

Τι ετοιμάζει, όμως, ο Μεντιλίμπαρ; Έχει δει αρχικά την ομάδα της Καλλιθέας, οι αναλυτές του έδωσαν την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό. Και είδαν μια ομάδα που τρέχει και που ψάχνει και την κόντρα. Ο Βάσκος προπονητής επίσης, είδε στην πρεμιέρα τον Παναθηναϊκό να χάνει τρεις βαθμούς στην ήττα του από τον Αστέρα Τρίπολης, είδε και την ΑΕΚ να αφήνει δύο κόντρα στη Λαμία το βράδυ του Σαββάτου. Θέλει έτσι σοβαρότητα, ελπίζει οι παίκτες του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν το «δύο στα δύο». Το άλλο Σάββατο άλλωστε, θα τους περιμένει μια δοκιμασία στη Λαμία

Με βάση αυτά που έχει δείξει ο Μεντιλίμπαρ, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης. Δεξιά ο Ροντινέι, αριστερά ο Ορτέγκα. Στόπερ θα είναι ο Πιρόλα, με τον Ντόι πιθανότατα δίπλα του. Στη μεσαία γραμμή, ο Έσε κλασικά φανέλα βασικού, λογικά με τον Τσικίνιο αυτή τη φορά δίπλα του. Σε μια τέτοια εικόνα, στα άκρα θα είναι ο Βέλντε με τον Μαρτίνς, μπροστά ο Ελ Κααμπί και πίσω του ο Μασούρας.

Κι εκτός των πορτιέρο, ο Μεντιλίμπαρ θα μπορεί να υπολογίζει στους Στάμενιτς, Αποστολόπουλο, Μπιανκόν, Ντάνι Γκαρθία, Κοστίνια και Γιάρεμτσουκ. Με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το ντεμπούτο του ο Γκαρθία, που θα φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία στην Ολλανδία και δεν πρόλαβε ματς…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!