Το ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Αγκιμπού σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Αγκιμπού Καμαρά

i

©intime

Το ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Αγκιμπού σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Δημήτρης Χούπης 10:20 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 16.07.2024

Το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ θα πάρει ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του Αγκιμπού Καμαρά σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Βουλγαρία.

Στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Λουντογκόρετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα μετά από έναν χρόνο δανεικός που έπαιξε στον Ατρόμητο, βρήκε τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό, αφού δεν υπολογιζόταν στον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι βρέθηκε στη λίστα της Λουντογκόρετς, η οποία έκανε πρόταση στην ομάδα του Πειραιά, η οποία τη δέχτηκε και ο Καμαρά θα παίζει από του χρόνου στην Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τρία ακόμα φιλικά - Οι μέρες κι οι ώρες των αγώνων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:43 - 15.07.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τρία ακόμα φιλικά - Οι μέρες κι οι ώρες των αγώνων

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη Δευτέρα (15/7) τρία ακόμα φιλικά που θα δώσει σε Ολλανδία και Ιταλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες.

Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Μετόντι Σουμάνοφ, μάλιστα αποκάλυψε και το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός, το οποίο θα φτάσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 23χρονος είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2029, δηλαδή για τέσσερα χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Αγκιμπού από τη δεύτερη ομάδα της Λιλ, δίνοντας το ποσό των 120.000 ευρώ. Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 51 συμμετοχές, με απολογισμό επτά γκολ και πέντε ασίστ, ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας.

«Η Λουντογκόρετς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή μέσου από τη Γουινέα. Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό, με το ποσό της μεταγραφής να είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων», αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Βούλγαρου δημοσιογράφου.