Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Europa League - Πότε και με ποιον είναι το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός

i

©Intime

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Europa League - Πότε και με ποιον είναι το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:58 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 31.08.2024

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα που θα έχει ο Ολυμπιακός στη League Phase του Europa League. Πότε και με ποιον θα δώσει το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1) ο Ολυμπιακός έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του UEFA Europa League. O σύλλογος του Πειραιά αναμένεται να αντιμετωπίσει τις Ρέιντζερς, Πόρτο, Μπράγκα, Λυών, Καραμπάγκ, Μάλμε, Τβέντε και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (31/8), οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν και το πρόγραμμα των αγώνων τους, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου. Τότε είναι που θα αντιμετωπίσει τη Λυών, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη με εκτός έδρας ματς. Μία αγωνιστική αργότερα, οι Πειραιώτες θα δώσουν και το πρώτο τους εντός έδρας ματς, υποδεχόμενοι την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, Μπράγκα.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Την τρίτη αγωνιστική ταξιδεύει στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει τη Μάλμε, ενώ στις 7 Νοεμβρίου θα παίξει κόντρα στη Ρέιντζερς εντός έδρας. Επόμενο παιχνίδι θα είναι στο Βουκουρέστι εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Στεάουα, ενώ αμέσως μετά παίζει με την Τβέντε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το πιο δύσκολο παιχνίδι του θα το δώσει στις 23 Ιανουαρίου, όταν και θα παίξει εκτός έδρας εναντίον της Πόρτο. Οι υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» στη League Phase ολοκληρώνονται με την Καραμπάγκ στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων που θα δώσει ο Ολυμπιακός:

26 Σεπτεμβρίου - Λυών (εκτός)
3 Οκτωβρίου - Μπράγκα (εντός)
24 Οκτωβρίου - Μάλμε (εκτός)
7 Νοεμβρίου - Ρέιντζερς (εντός)
28 Νοεμβρίου - Στεάουα Βουκουρεστίου (εκτός)
12 Δεκεμβρίου - Τβέντε (εντός)
23 Ιανουαρίου - Πόρτο (εκτός)
30 Ιανουαρίου - Καραμπάγκ (εντός)