Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει ο Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει ο Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 09:42 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 14.08.2024

Το είπε από την πρώτη στιγμή στην παρουσίασή του και τους ποδοσφαιριστές του…

Η εποχή Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό από το απόγευμα της Τρίτης, όποτε και η ΠΑΕ τον παρουσίασε επίσημα στο Καραϊσκάκη. Μία συνέντευξη Τύπου η οποία είχε να προσφέρει πολλά αναφορικά με διάφορες ατάκες που ειπώθηκαν τόσο από τον Πορτογάλο τεχνικό, όσο όμως και από τον συμπατριώτη του και νέο αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες. Από την πλευρά του όμως ο Καρβαλιάλ μίλησε αρκετές φορές για ηρεμία στην ομάδα του Πειραιά.

Τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει προγραμματισμός και οργάνωση, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ηρεμία. Κάτι το οποίο είπε και στους νέους παίκτες του στο Ρέντη στην πρώτη του προπόνηση. Τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ηρεμία. Ένα στοιχείο το οποίο θεωρεί πως λείπει από τους Πειραιώτες ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Και δεν έχει άδικο, ήταν μεγάλες οι δοκιμασίες και το βαρύ κλίμα.

Η αλήθεια είναι πως ο Καρβαλιάλ έχει μελετήσει αρκετά τον Ολυμπιακό, δεν είχε πολλές ημέρες για να το κάνει, αλλά είναι έμπειρος για να καταλάβει και τι συμβαίνει. Όταν βλέπει μία ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός να κολλάει έτσι στο Βόλο και να… παρατάει το ματς στη Γερμανία και να χάνει με 5-0 από τη Φράιμπουργκ, καταλαβαίνει φυσικά και ο ίδιος πως ένα πράγμα το οποίο λείπει τώρα από την ομάδα είναι η ψυχολογία.

Αυτοπεποίθηση και ηρεμία ζήτησε, λοιπόν, από τους καινούργιους παίκτες του ο Καρβαλιάλ και επίσης τόνισε πως αυτά θα έρθουν μέσα από την καθημερινότητα της ομάδας, αλλά και από την καθαρή σκέψη που θα πρέπει να έχει ο καθένας αρχικά στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα στους αγώνες. Για να δούμε…