Το τρομερό ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί με τη Μακάμπι το καλύτερο γκολ στο Conference League

Ελ Κααμπί

i

©intime

Το τρομερό ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί με τη Μακάμπι το καλύτερο γκολ στο Conference League

Δημήτρης Χούπης 17:20 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 05.06.2024

Το ψαλιδάκι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ψηφίστηκε ως το κορυφαίο γκολ στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην OPAP Arena κατακτώντας το Conference League για τη σεζόν 2023-24, αφού νίκησε στον τελικό τη Φιορεντίνα με 1-0.

Σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 11 γκολ, αλλά και ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης για τη φετινή σεζόν. Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη του ατομική επιτυχία μιας και ένα δικό του τέρμα ψηφίστηκε ως το κορυφαίο του Conference League. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το τρομερό ψαλιδάκι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16».

Η Ευρώπη στα... πόδια του Μαροκινού

Η σεζόν για τον 30χρονο ολοκληρώθηκε ονειρικά αφού τόσο ατομικά όσο και συλλογικά έκανε μια τρομερή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Συνολικά ο Ελ Κααμπί βρήκε δίχτυα 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και κάπως έτσι μπήκε στο... μάτι αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Αρχικά από Ιταλία η Μπολόνια, η Τζένοα και η Τορίνο έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαροκινού, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο ότι και η Άστον Βίλα τον έχει στη λίστα της. Ο Ουνάι Έμερι έμαθε από την... καλή τον 30χρονο αφού στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στον ημιτελικό, ο Μαροκινός σκόραρε τα πέντε από τα έξι γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός συνολικά στους δύο αγώνες. Κάπως έτσι ο Ισπανός θα τον ήθελε στην ομάδα του από τη νέα σεζόν.