Το Σάββατο (10/2) ο Μεντιλίμπαρ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό
i

©Photo by Marcel van Dorst/NurPhoto via Getty Images

Το Σάββατο (10/2) ο Μεντιλίμπαρ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:16 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 09.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται το Σάββατο (10/2) να έρθει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό, ενώ πρόκειται να δει και από κοντά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Σε νέα εποχή μπαίνει από αύριο (10/2) ο Ολυμπιακός, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο 62χρονος προπονητής, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα, λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ισπανός θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Στη συγκεκριμένο παιχνίδι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος την Τετάρτη (7/2) κατάφερε να πάρει μία ιστορική πρόκριση με τον Ολυμπιακό Κ19 επί της αντίστοιχης ομάδας της Ίντερ για τους «16» Youth League.

Έπειτα από το ματς με τους Κρητικούς ο Μεντιλίμπαρ θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να πιάσει δουλειά, ενόψει του αγώνα με την Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/2), για τα playoffs του Europa Conference League.

Θυμίζουμε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ προσλήφθηκε από τον Ολυμπιακό στις 5 του Δεκέμβρη και έκτοτε μετράει 11 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, σε οκτώ ματς έχει τέσσερις νίκες (η μία κόντρα στον Άρη), μία ισοπαλία και τρεις ήττες, από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λαμία.  

Όσο για το Κύπελλο, εκεί έδωσε δύο αγώνες, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στο «τριφύλλι». Τέλος, στην Ευρώπη έκανε ντεμπούτο, βοηθώντας την ομάδα να αποκλείσει την Μπάτσκα Τόπολα μετά το «εκκωφαντικό» 5-2.