Το σενάριο για Έσε και Λίβερπουλ και η σύνδεση με το αεροπλάνο των Κιέζα, Μπαΐτσετιτς που έρχεται στην Αθήνα

Σαντιάγο Έσε

i

©Intime

Το σενάριο για Έσε και Λίβερπουλ και η σύνδεση με το αεροπλάνο των Κιέζα, Μπαΐτσετιτς που έρχεται στην Αθήνα

Δημήτρης Χούπης 16:51 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 29.08.2024

Στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες έχουν βγει φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Έσε του Ολυμπιακού, κάτι που... φούντωσε παραπάνω αφού το αεροπλάνο που μετέφερε δύο ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» λέγεται ότι αύριο θα έρθει στην Ελλάδα.

Η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και οι ομάδες σχεδιάζουν τις τελευταίες τους κινήσεις, εάν και εφόσον χρειάζονται. Έτσι και η Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός, δύο σύλλογοι που φέτος το καλοκαίρι συνδέθηκαν, αφού είχε ακουστεί για ένας πιθανός δανεισμός του Κώστα Τσιμίκα στους «ερυθρόλευκους». Κάτι που όμως απ' ότι φαίνεται δεν ίσχυε.

Ωστόσο δύο μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αυτές οι δύο ομάδες συνδέθηκαν ξανά. Πιο αναλυτικά η Λίβερπουλ μπορεί όσον αφορά τις προσθήκες να μην ήταν ιδιαίτερα κινητική, αλλά αναφορικά με τις αποχωρήσεις, αυτές ήταν πολλές. Ο Στέφαν Μπαΐτσετιτς είναι μία τέτοια περίπτωση με τον νεαρό Ισπανό να δίνεται δανεικός για έναν χρόνο στη Σάλτσμπουργκ του Πεπ Λάιντερς, του πρώην βοηθού προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι μισές ομάδες της Premier League ανήκουν σε Αμερικάνους: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Κινέζοι και οι Άραβες
PREMIER LEAGUE

15:06 - 21.08.2024

Οι μισές ομάδες της Premier League ανήκουν σε Αμερικάνους: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Κινέζοι και οι Άραβες

Μιας και ο Ιρανός ιδιοκτήτης της Έβερτον συζητά με τον Αμερικανό, Τζον Τέξτορ, ο οποίος είναι ο βασικός μέτοχος της Κρίσταλ Πάλας, την πώληση της ομάδας από το Λίβερπουλ, η Premier League είναι έτοιμη να αλλάξει… διοικητικά σύνορα. Ήδη οι 10 από τις 20 ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν «αφεντικά» από τις ΗΠΑ, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το 2017 έχει μεταφέρει στο Μεγάλο Νησί και το ελληνικό άρωμα.

Ο 19χρονος μέσος λοιπόν την Πέμπτη αποχώρησε από την Αγγλία με προορισμό την Αυστρία, προκειμένου να υπογράψει στη Σάλτσμπουργκ, ενώ την ίδια ώρα το αεροπλάνο της Λίβερπουλ μετέφερε και τον Φεντερίκο Κιέζα στο Μέρσεϊσαϊντ. Αφού ο Ιταλός αποτελεί τη νέα προσθήκη της ομάδας του Άρνε Σλοτ.

Εκεί λοιπόν μπαίνει στην εξίσωση και ο Ολυμπιακός. Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες ώρες οι «κόκκινοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχουν συνδεθεί με την περίπτωση του Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός αγωνίζεται κυρίως στη θέση «6», εκεί δηλαδή που η Λίβερπουλ έχει ανάγκη από έναν παίκτη, καθώς έχει μόνο τον Γουατάρου Έντο, αλλά και τον Χράφενμπεργκ, ο οποίος όμως αγωνίζεται κυρίως στη θέση «8», αλλά μπορεί να παίξει και ως εξάρι. Παράλληλα είχε και τον Μπαΐτσετιτς, ο οποίος όμως αποχώρησε από τους «κόκκινους».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το αεροπλάνο των «κόκκινων» μάλιστα, αφού πρώτα άφησε τον Μπαΐτσετιτς στην Αυστρία, λέγεται ότι αύριο θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Το γεγονός αυτό φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ για την περίπτωση του 22χρονο μέσου, ο οποίος μέσα στο καλοκαίρι είχε συνδεθεί ξανά με αγγλική ομάδα, τη Νιούκαστλ.