Το σενάριο με Μασούρα επιθετικό

Γιώργος Μασούρας

i

Γιώργος Μασούρας/©Intime

Το σενάριο με Μασούρα επιθετικό

Διονύσης Βερβελές 11:41 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ το σκέφτεται για την επιθετική του γραμμή ενόψει Άρη…

Έχουν προκύψει θέματα στον Ολυμπιακό για την επιθετική γραμμή, λίγα 24ωρα πριν από το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Άρη. Ο Φραν Ναβάρο ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στο πόδι μετά από τα συνεχόμενα ματς που είχε, αλλά και από το γεγονός πως έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, συμπεριλαμβανομένου και της παράτασης.

Οπότε είναι λογικό ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν αγωνιζόταν τόσο στην Πόρτο μετά από συνεχόμενα 90λεπτα να χρειάζεται και εκείνος κάποιο χρόνο ξεκούρασης, έτσι ώστε να μην υπάρξουν πιο σοβαρά προβλήματα στη συνέχεια. Για αυτό και ο Κάρλος Καρβαλιάλ σκέφτεται τη διαχείριση που θα πρέπει να κάνει με τον Ισπανό επιθετικό, για να τον έχει όπως πρέπει στη συνέχεια.

Άρα είναι ένα πιθανό σενάριο ο Ναβάρο να μείνει εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τον Άρη. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μείνει με έναν επιθετικό και ο λόγος για τον Στέβαν Γιόβετιτς. Από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό από το ματς με την Κηφισιά και ο Ελ Κααμπί λείπει με την εθνική Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα. Ο Μαυροβούνιος φορ είναι ο μόνος έτοιμος για να παίξει. Από την άλλη όμως είναι και λίγα τα 90λεπτα που έχει βγάλει μέχρι τώρα με τους «ερυθρόλευκους».

Γι’ αυτό και ο Κάρλος Καρβαλιάλ σκέφτεται και ένα ακόμη σενάριο για την επίθεση. Να χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Μασούρας ως φορ, κάτι το οποίο έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και από εκεί και πέρα να τον ενισχύσει με παίκτες πίσω του, αφού όλα δείχνουν πως ο Ποντένσε θα είναι στην ενδεκάδα, ίσως και ο Φορτούνης.

Δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη για την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», αφού και ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να δει πρώτα ποιους παίκτες θα έχει τελικά διαθέσιμους για το ματς με τον Άρη και μετά να αποφασίσει. Από τη στιγμή κιόλας που είναι πιθανό να μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του και τους Όρτα, Τσικίνιο, αφού είναι έτοιμοι και μπορούν να αγωνιστούν.