Ολυμπιακός: Του Κάρμο δεν είναι τελειωμένο, αλλά…

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

Ολυμπιακός: Του Κάρμο δεν είναι τελειωμένο, αλλά…

Διονύσης Βερβελές 13:06 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 23.08.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε καλό δρόμο για την επιστροφή του υψηλόσωμου στόπερ...

Πριν από έναν μήνα περίπου ο Ολυμπιακός είχε διαρρεύσει πως ο Νταβίντ Κάρμο δεν αποτελεί πλέον μεταγραφικό στόχο του συλλόγου. Αυτό γιατί ενώ η ομάδα τα είχε βρει σε όλα με την Πόρτο, τελικά ο ίδιος επέλεξε να μείνει στην Πορτογαλία. Είχε έρθει αυτή η εξέλιξη γιατί ο νέος προπονητής της Πόρτο είχε μιλήσει με τον Κάρμο και του είχε πει ότι τον έχει στο πλάνο του.

Για αυτό και ο παίκτης από την πλευρά του θέλησε να μείνει στην Πόρτο και να διεκδικήσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Τα πρώτα επίσημα ματς ήρθαν και ο Κάρμο είδε ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή. Οπότε άρχισε να το σκέφτεται πάλι και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, άρχισε να «ψάχνεται» ξανά με την περίπτωσή του.

Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο η ομάδα του Πειραιά τον γνωρίζει καλά. Μπορεί να ήρθε πέρσι στην Ελλάδα μόλις για πέντε μήνες επί της ουσίας, αλλά σε αυτό το διάστημα, πρόλαβε να κερδίσει αρκετούς θαυμαστές. «Έδεσε» αμέσως με την ομάδα και ήταν μέσα στους παίκτες που άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού και έφτασε στην κατάκτηση του Confernece League. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως και οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που τους παρουσιάστηκε και πάλι η ευκαιρία να τον πάρουν πίσω δεν θα την άφησαν έτσι να πάει χαμένη.

Για την ώρα η περίπτωσή του δεν είναι τελειωμένη όπως μπορεί να παρουσιάστηκε τα προηγούμενα 24ωρα. Όμως, από την άλλη είναι ένα θέμα το οποίο πάει καλά για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει αλλάξει πλέον στάση, ενώ και η Πόρτο όπως και πριν έτσι και τώρα είναι συζητήσιμη για να τον δώσει. Οπότε οι σχέσεις όλων των πλευρών έχουν αναθερμανθεί ξανά και σίγουρα αναμένονται εξελίξεις σύντομα… Με την ελπίδα να τελειώσει θετικά το θέμα το συντομότερο και να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ…