«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι για Ανταλιάλι»
i

©imago

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι για Ανταλιάλι»

Δημήτρης Χούπης • 21:24 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 29.08.2024

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Ταϊλάν Ανταλιάλι.

Στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες έχει συνδέσει τον Ολυμπιακό με δύο παίκτες της Γαλατασαράι. Συγκεκριμένα ο πρώτος παίκτης είναι ο Γουίλφριντ Ζαχά, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα ο Ιβοριανός προσπαθεί να αποδεσμευτεί.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία λοιπόν, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για τον Ταϊλάν Ανταλιάλι της Γαλατά. Μάλιστα στο νέο ρεπορτάζ οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει και πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου μέσου.

Ο Τούρκος χαφ την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Σαμσουνσπόρ μετρώντας 26 συμμετοχές με δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέτρησε 102 παιχνίδι με δύο γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την εθνική Τουρκίας εννέα φορές.

Κανένα θέμα Έσε και Λίβερπουλ σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τα τελευταία 24ωρα, το όνομα της Λίβερπουλ έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό. Αφενός, το πρώτο σκέλος αφορά τον επαναπατρισμό του Κώστα Τσιμίκα και αφετέρου, το δεύτερο τον Σαντιάγκο Έσε. Όσον αφορά τον δεύτερο, τις τελευταίες ώρες οι «κόκκινοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έχουν στο στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Παρόλα αυτά, το σενάριο αυτό φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο έγκριτος ρεπόρτερ της Λίβερπουλ, Τζέιμς Πιρς, όσον αφορά τον παίκτη. «Υπήρξαν κάποιες εικασίες που συνέδεαν τη Λίβερπουλ με τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού, με φόντο τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που μάθαμε είναι πως δεν αποτελεί στόχος για την ομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα.